Antena Meniu Search
x

Imagini halucinante cu un preot care ia la pumni un enoriaş pentru că nu a fost chemat să oficieze slujba de înmormântare (Video)

Imagini halucinante filmate în timpul unei înmormântări, unde un preot a fost filmat în timp ce sare cu pumnii la un enoriaş. Scandalul ar fi pornit după ce rudele îndoliate au chemat un alt părinte să oficieze slujba.

Preotul Ion Zicu s-a înfuriat după ce a aflat că slujba de înmormântare a unui consătean este oficiată de părintele din localitatea vecină
Imagini halucinante cu un preot care ia la pumni un enoriaş pentru că nu a fost chemat să oficieze slujba de înmormântare - captură video Facebook.com/StopHamMoldova

Imagini halucinante filmate în timpul unei înmormântări, unde un preot a fost filmat în timp ce sare cu pumnii la un enoriaş. Scandalul ar fi pornit după ce rudele îndoliate au chemat un alt părinte să oficieze slujba.

Grozăvia a avut loc în urmă cu câteva zile, în satul Șalvirii Vechi din raionul Drochia, Republica Moldova.

Presa locală scrie că preotul s-a înfuriat după ce a aflat că slujba de înmormântare a unui consătean este oficiată de părintele din localitatea vecină.

Nervos, "slujitorul Domnului" şi-a făcut apariţia în timpul înmormântării ca să le ceară socoteală rudelor, însă lucrurile au degenerat rapid.

Scandalul s-a terminat cu o bătaie, preotul fiind filmat cum ia la pumni un enoriaş. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

În urma scandalului, victimele au depus o plângere la poliție, iar Mitropolia Moldovei a anunţat că protoiereul va fi eliberat din funcția de paroh și oprit de a oficia cele sfinte.

"Direcţia Mitropolitană regretă faptul că unii slujitori crează situații neplăcute şi dau dovadă de un comportament brutal, fapt care ştirbeşte din imaginea Bisericii, smintind societatea și opinia publică", se arată în declarația Mitropoliei Chișinăului a Întregii Moldove, potrivit moldova.org.

"Răposatul, înainte de moarte, a cerut să nu-l cheme pe acest preot!"

Primarul localității Șalvirii Vechi susţine că părintele nu este la prima abatere. 

"Rudele nu l-au chemat pe părintele Ion Zicu deoarece acesta anterior a fost implicat în scandaluri şi ar fi fost văzut de mai multe ori în stare de ebrietate.

Răposatul, înainte de moarte, a cerut să nu-l cheme pe acest preot", a declarat pentru publika.md primarul satului, Fiodor Maranceac.

Edilul spune că preotul nu are familie şi nu este sigur că are acte care i-ar permite acestuia să slujească.

"Cel puţin până acum nimeni nu a văzut aceste documente", a mai spus Fiodor Maranceac.

Sursa video: Facebook.com/StopHamMoldova

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Imagini halucinante cu un preot care ia la pumni un enoriaş pentru că nu a fost chemat să oficieze slujba de înmormântare (Video)