Antena Meniu Search
x

Preşedintele FIFA, mesaj de condoleanţe după moartea lui Ilie Balaci

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a trimis o scrisoare către Federaţia Română de Fotbal în care îşi exprimă regretul pentru dispariţia marelui fotbalist Ilie Balaci, la 62 de ani.

Preşedintele FIFA a transmis un mesaj de condoleanţe după moartea lui Ilie Balaci
Preşedintele FIFA a transmis un mesaj de condoleanţe după moartea lui Ilie Balaci - Hepta

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a trimis o scrisoare către Federaţia Română de Fotbal în care îşi exprimă regretul pentru dispariţia lui Ilie Balaci, la vârsta de 62 de ani.

“Vă rog să acceptaţi condoleanţele mele pentru dispariţia lui Ilie Balaci, fost internaţional şi antrenor. În cariera sa, a adunat 65 de selecţii în echipa naţională a României, în perioada 1974-1986. La nivel de club, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Universitatea Craiova. În 11 sezoane, a câştigat de două ori campionatul, în 1980 şi 1982, şi de patru ori a cucerit trofeul Cupei. După încheierea carierei de jucător, a antrenat mai multe echipe din România, Africa şi Orientul Mijlociu, devenind un manager de succes, cucerind 22 de trofee.

În numele întregii comunităţi fotbalistice internaţionale, v-aş fi recunoscător dacă puteţi transmite condoleanţele noastre familiei şi celor dragi. Ne-am dori ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre să aducă puţină pace şi alinare în aceste momente triste”, a scris preşedintele FIFA, în scrisoarea publicată de FRF.

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la 62 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Preşedintele FIFA, mesaj de condoleanţe după moartea lui Ilie Balaci