Antena Meniu Search
x

Președintele Iohannis: Comparaţia cu trimestrul ll al acestui an ne arată că economia îşi revine

Comparaţia cu trimestrul 2 al acestui an ne arată că economia îşi revine, a declarat vineri preşedintele Klaus Iohannis după ce datele INS au indicat că Produsul Intern Brut al României a crescut cu 5,6% în trimestrul 3, pe seria ajustată sezonier, comparativ cu trimestrul anterior.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 13.11.2020, 12:54

Klaus Iohannis, fotografiat la Consiliul European extraordinar, în Bruxelles
Klaus Iohannis, fotografiat la Consiliul European extraordinar, în Bruxelles - Facebook
  • Președintele Iohannis
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

”Referitor la situaţia economică, avem date noi despre trimestrul 3 şi chiar dacă suntem în criză economică, totuşi avem şi o veste bună. Comparaţia cu trimestrul ll ne arată că economia îşi revine. Ceea ce ne arată că măsurile luate în plan economic au fost juste şi este foarte important evităm o recesiune tehnică”, a afirmat preşedintele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Pentru a veni cu noi măsuri, pentru a intra în redresare solidă e nevoie de bani. Îi vom primi din fonduri europene. Azi am avut o discuție cu premierul și miniștrii de resort pentru Planul național de redresare și reziliență. Vom avea peste 30 miliarde euro din fondurile europene pentru aceste investiții. Cu aceste investiții vom reuși să creștem economia, nu doar să ieșim din criză", a explicat șeful statului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » Președintele Iohannis: Comparaţia cu trimestrul ll al acestui an ne arată că economia îşi revine