Antena Meniu Search
x

Primăria Fitioneşti din Vrancea, cuprinsă de flăcări violente. Angajaţi evacuaţi de urgenţă, acoperişul s-a prăbuşit

Incendiu devastator la Primăria din Fitioneşti, judeţul Vrancea. Acoperişul s-a prăbuşit în urma flăcărilor violente care au cuprins clădirea, iar angajaţii au fost evacuaţi de urgenţă.

Primăria Fitioneşti din Vrancea în flăcări
Primăria Fitioneşti din Vrancea a luat foc, angajaţii au fost evacuaţi de urgenţă înainte ca acoperişul clădirii s-a prăbuşit - ISU Vrancea via Ziaruldevrancea.ro

Incendiu devastator la Primăria din Fitioneşti, judeţul Vrancea. Acoperişul s-a prăbuşit în urma flăcărilor violente care au cuprins clădirea, iar angajaţii au fost evacuaţi de urgenţă.

Clădirea Căminului Cultural din localitatea Fitioneşti, judeţul Vrancea, în care funcţionează Primăria, a fost cuprinsă, de un incendiu violent izbucnit la acoperiş, care s-a prăbuşit în cele din urmă.

Angajaţii Primăriei au fost evacuaţi de urgenţă. Potrivit edilului comunei Fitioneşti, Iordache Cazacu, angajaţii nu sunt răniţi, însă toată arhiva Primăriei se află în clădire şi cel mai probabil nu va putea fi recuperat nimic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pompierii ar fi ajuns cu întârziere la incendiu, acuză primarul din Fiţioneşti.

"E zăpadă de circa 10-15 centimetri, dar s-a făcut pârtie, nu ştiu de ce au ajuns aşa de greu. La început am acţionat noi cu voluntarii, dar acum acţionează pompierii", a mai spus Cazacu.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Primăria Fitioneşti din Vrancea, cuprinsă de flăcări violente. Angajaţi evacuaţi de urgenţă, acoperişul s-a prăbuşit