Antena Meniu Search
x

Primarul din Deveselu, mort de 10 zile din cauza Covid-19, a câștigat un nou mandat

Ion Aliman, primarul din Deveselu care a murit în urmă cu zece zile din cauza Covid-19, a fost ales pentru un nou mandat. Din primele informații, acesta a fost votat de 1.020 de alegători, din cei 1.600 care s-au prezentat la urne.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.09.2020, 02:02

Primarul din Deveselu, mort de 10 zile din cauza Covid-19, a fost ales pentru un nou mandat
Fostul primar din Deveselu, Ion Aliman - Inquam Photos / Ambasada SUA via Hepta
  • Ion Aliman a decedat pe 17 septembrie, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2
  • Primarul candidase la alegerile locale din partea PSD

Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie a candidat pentru al treilea mandat.

Din nefericire, pe 17 septembrie, edilul a fost răpus de coronavirus, după ce fusese diagnosticat pozitiv la începutul lunii.

Ion Aliman a murit la Spitalul Colentina, unde fusese transferat de la Caracal în urma unor complicaţii după infectarea cu SARS-CoV-2.

Din cei 1.600 de alegători care s-au prezentat la urne, 1.020 l-au votat pe Aliman. PSD a caștigat majoritatea în Consiliul Local, astfel că viceprimarul care va îndeplini atribuţiile de primar, până la organizarea alegerilor parţiale, va fi social-democrat, relateaza gazetanoua.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Alegeri locale 2020 » Primarul din Deveselu, mort de 10 zile din cauza Covid-19, a câștigat un nou mandat