Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu Ionel Bodan după crimă. Elevul de 16 ani a ucis o fată, pe Petronela, în timp ce îi făcea poze în pădure (Video)

Ionel Bodan, asasinul din Botoșani a fost adus la audieri după ce a recunosc că el a fost cel care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, într-o pădure din Botoşani. Petronela a fost găsită moartă la marginea oraşului, pe jumătate dezbrăcată, ucisă cu 30 de lovituri de cuţit. Avea doar 18 ani și era elevă

Primele imagini cu Ionel Bodan după crimă. Elevul de 16 ani a ucis o fată, pe Petronela, în timp ce îi făcea poze în pădure (Video)
Primele imagini cu Ionel Bodan după crimă. Elevul de 16 ani a ucis o fată, pe Petronela, în timp ce îi făcea poze în pădure (Video) - Observator.tv

Ionel Bodan, asasinul din Botoșani a fost adus la audieri după ce a recunoscut că el a fost cel care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, într-o pădure din Botoşani.

Petronela a fost găsită moartă la marginea oraşului, pe jumătate dezbrăcată, ucisă cu 30 de lovituri de cuţit. Avea doar 18 ani și era elevă la Colegiului Economic.

Ei au avut o întâlnire în pădurea din zona cimitirului Pacea, iar la un moment dat între cei doi tineri a izbucnit o ceartă, motivul fiind, după spusele tânărului, calitatea fotografiilor sale, dar şi o altă fată pe care el ar cunoaşte-o.

Pe acelaşi subiect

Pentru că i-a spus că prietena lui e cel puțin neatrăgătoare, băiatul s-a enervat, a scos un cuţit pe care nu știe nimeni de ce îl purta cu el, apoi a înjunghiat-o pe fată de 30 de ori, majoritatea rănilor fiind în zona toracică.

Ionel Bodan a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă de 30 de zile pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu Ionel Bodan după crimă. Elevul de 16 ani a ucis o fată, pe Petronela, în timp ce îi făcea poze în pădure (Video)