Antena Meniu Search
x

Primul deţinut confirmat cu coronavirus în România. Bărbatul a fost testat pozitiv la Spitalul Penitenciar Jilava

Dintre cele 143 de noi cazuri de coronavirus confirmate luni în România, unul este al unui deţinut, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.03.2020, 13:51

Bărbatul a fost testat pozitiv la Spitalul Penitenciar Jilava
Primul deţinut confirmat cu coronavirus în România - Observator.tv

Dintre cele 143 de noi cazuri de coronavirus confirmate luni în România, unul este al unui deţinut, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul a fost inițial testat negativ, iar la Spitalul Penitenciar Jilava, al doilea test a ieșit pozitiv pentru COVID-19.

”Unul dintre cazuri este cel al unui deținut care în data de 11 martie a.c., a fost transportat de la Poliția Capitalei la Penitenciarul-Spital București-Jilava pentru probleme medicale.

În urma testării realizate astăzi, 23 martie, acesta a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Precizăm că deținutul a fost izolat încă de la momentul încarcerării, iar la testarea realizată în data de 11 martie a.c., pentru depistarea unei posibile infecții cu COVID-19, rezultatul a fost negativ”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

În România, au fost confirmate până acum 576 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primul deţinut confirmat cu coronavirus în România. Bărbatul a fost testat pozitiv la Spitalul Penitenciar Jilava