Antena Meniu Search
x

Primul român cu coronavirus lucra la bucătărie, pe Diamond Princess. Colegii lui, dans de încurajare (video)

Primul român cu coronavirus lucra la bucătărie, pe Diamond Princess. Colegii lui au filmat un dans de încurajare care a devenit viral pe reţelele de socializare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.02.2020, 14:23

Român cu coronavirus
Primul român cu coronavirus lucra la bucătărie, pe Diamond Princess. Colegii lui, dans de încurajare - Captură video
  • Primul român infectat cu coronavirus e în Japonia.
  • Românul lucra la bucătărie pe un vas de croazieră aflat în carantină.

Primul român cu coronavirus lucra la bucătărie, pe Diamond Princess. Colegii lui au filmat un dans de încurajare care a devenit viral pe reţelele de socializare.

Primul român cu coronavirus a fost depistat pozitiv pe nava de croazieră din Japonia unde mii de oameni sunt captivi! Bărbatul e din Argeş şi este bucătar pe vasul Diamond Princess, aflat de peste zece zile în carantină. 

200 de oameni s-au îmbolnăvit până acum. Românul a fost transferat astăzi la spital. Pe apă au rămas izolaţi peste trei mii de turişti şi angajaţi, inclusiv alţi 16 români. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Colegii românului care lucrează în bucătăria casului de croazieră au filmat un dans şi l-au postat pe twitter, însoţit de mesajul: "Cu toţii ştim că ne confruntăm cu o criză aici pe Diamond Princess din cauza coronavirusului, dar, hei, încă reuşim să zâmbim, să râdem şi să dansăm. Familiile noastre şi prietenii să ştie că suntem bine aici şi vom rămâne înpreună până când carantina va lua sfârşit."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Primul român cu coronavirus lucra la bucătărie, pe Diamond Princess. Colegii lui, dans de încurajare (video)