Antena Meniu Search
x

Produse care satisfac cele mai noi exigențe din industria alimentară

Ocupându-se cu produse destinate consumului uman, industria alimentară are de satisfăcut o serie de exigențe extrem de stricte.

de Redactia Observator

la 22.05.2019, 16:41

Produse care satisfac cele mai noi exigențe din industria alimentară
Ambalajele și mijloacele logistice pentru depozitarea și transportul mărfurilor trebuie să se adapteze continuu nevoilor - Schoeller Allibert

Ocupându-se cu produse destinate consumului uman, industria alimentară are de satisfăcut o serie de exigențe extrem de stricte.

Cum populația actuală dorește să consume nu doar ceea ce se găsește în oferta producătorilor locali, ambalajele și mijloacele logistice pentru depozitarea și transportul mărfurilor trebuie să se adapteze continuu nevoilor aflate în contină schimbare ale consumatorilor finali. Astfel design-ul și materialele din care sunt confecționate lăzile și containerele respective trebuie să fie perfecte pentru destinația lor.

Deoarece vine mereu în întâmpinarea nevoilor și pretențiiilor celor care activează în acest domeniu și caută să interacționaeze în permanenență cu aceștia pentru a le furniza cele mai bune soluții Schoeller Allibert este cel mai important producator navete plastic pentru industria alimentara.

Toate produsele ofertate se adaptează perfect exigențelor domeniului, atât ca formă și dimensiuni, cât și ca funcționalitate și materiale. Astfel se face că numele acestui producător este asociat de cele mai multe ori cu inovația și calitatea în domeniu. Iar un fapt absolut remarcabil este că, multe dintre produsele realizate sunt personalizate în funcție de solictările producătorilor din diverse ramuri ale industriei alimentare și sunt confecționate din materiale complet reciclabile.

Care sunt principalele produse destinate industriei alimentare comercializate de acest producător?

  • Containere Magnum Optium

  • Containere mari pliabile

  • Container Maxilog

  • Container Maximus

  • Bigbox 1200X800

  • Paleți de plastic

  • Maxinest Stack-Nest

  • Bicolor Stack-Nest

  • Containere pliabile IBC

  • Cărucioare.

Așadar, producătorii din acest domeniu pot găsi o serie de produse extrem de utile, speciale și adaptate pretențiilor și exigențelor industriei. Printre avantajele oferite industriei alimentare amintim:

  • o gamă diversificată și competitivă de navete, lăzi, conatinere etc. pentru industria alimentară;

  • producerea de navete și lăzi din plastic de calitate, cu cea mai modernă și avansată tehnologie;

  • produsele realizate sunt rezistente în timp, au o durată de viață extrem de mare și sunt reciclabile;

  • posibilitatea de personalizare și marcare a brandului încă din faza de producție;

  • produsele sunt extrem de eficiente din punct de vedere logistic, pentru transportul, siguranța și depozitarea alimentelor;

  • navetele create și produse au calități speciale și un design deosebit.

Boxpaleții din plastic Maximus sunt ideali pentru recoltarea și depozitarea pe termen lung a fructelor, inclusiv în depozite frigorifice. Boxpaletii au un volum intern foarte mare și pot suporta o sarcina de pana la 4,5 tone în stivă, optimizând astfel spațiului din depozitele frigorifice. Maximus sunt o soluție robustă de ambalare IBC. Sunt foarte rezistenți și sunt confecționați din materiale reciclabile. Datorită dimensiunilor mari sunt ideali pentru distribuția de mare capacitate a marfurilor fabricate. Acest tip de boxpaleți dispun de caracteristicii și accesorii care îl fac extrem de versatili și de adaptați pentru transportul, manipularea și depozitarea fructelor și legumelor.

Sistemul IBC Combolife este cel mai igienic produs de pe piață. Pliabil, foarte rezistent și cu un volum de până la 1000 de litri, containerul Combo este perfect pentru depozitarea și transportul în siguranță a produselor alimentare în stare lichidă, precum sucurile, concentratele de fructe, marmeladele, cremele etc.

Datorită acestor aspecte, orice companie care alege să folosească produsele adugă mai multă valoare brandului propriu și îți asigură mai multe oportunități de marketing.

De ce să alegeți produsele destinate industriei alimentare realizate de Scoeller Allibert?

Schoeller Allibert este o companie cu tradiție care inventează, proiectează, dezvoltă containere și soluții de ambalare din plastic de mai bine de 50 de ani. Compania este prezentă pe toate piețele internaționale, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Schoeller Allibert este leader prin excelență pe piața soluțiilor de containere, paleți și coșuri, oferind o gamă extinsa de produse și servicii pentru industria alimentară. Pe lângă soluțiile inovatoare, compania pune la dispoziția clienților și o serie de servicii pe care le numesc gama completa de servicii 360º.

Toate soluțiile oferite industriei alimentare sunt eficiente și asigură protejarea și calitatea produselor pe întreg procesul de transport și depozitare. Cotainerele și lazile conservă prospețimea produselor din momentul în care sunt preluate, până în momentul în care ajung pe rafturile supermarketurilor. Compania oferă în acest sens o gamă variată de soluții de containere reutilizabile, foarte solide, atât pentru agricultura, cât și pentru horticultură, pentru procesarea legumelor și pentru procesele de vinificație: containere stivuibile, navete dublu stivuibile, navete pliabile, containere mari rigide sau pliabile care satisfac perfect nevoile specifice ale acestei industrii.

Industria alimentara impune cerințe specifice în privința ambalajelor: 100% siguranță în transportul materiilor prime, controlul strict al ingredientelor și al condițiilor de igienă până la obținerea produsul final. Întrucât în industria alimentara majoritatea proceselor sunt automatizate, compania a proiectat o serie de ambalaje speciale, care susțin sarcini mari în sistemele de depozitare în rafturi High Bay și sunt compatibile cu sistemele automate de manipulare. De asemenea, furnizează sisteme de monitorizare, identificare etichete și coduri de bare RFID.

Soluțiile furnizate accelerează procesele lanțului de aprovizionare și sporesc rentabilitatea, fiind foarte rezistente și complet reciclabile la sfârșitul perioadei de utilizare.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune soluții de transport și depozitare de la cel mai important producător de navete de plastic pentru industria alimentară accesati site-ul Schoellerallibert.com!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Produse care satisfac cele mai noi exigențe din industria alimentară