Antena Meniu Search
x

Profesoară din Vulcan, bătută de un elev care se uita la filme erotice în clasă

O profesoară din Vulcan, judeţul Hunedoara, a fost bătută şi ameninţată cu moartea de un elev de clasa a VII-a care se uita la filme erotice în clasă şi căruia i-a interzis să mai facă acest lucru.

de Redactia Observator

la 16.03.2019, 12:13

Profesoară din Vulcan, bătută de un elev care se uita la filme erotice în clasă
Profesoară din Vulcan, bătută de un elev care se uita la filme erotice în clasă - Arhivă Observator

O profesoară din Vulcan, judeţul Hunedoara, a fost bătută şi ameninţată cu moartea de un elev de clasa a VII-a care se uita la filme erotice în clasă şi căruia i-a interzis să mai facă acest lucru.

Elevul de la Liceul Tehnologic 'Mihai Viteazu' din Vulcan a început să o ameninţe pe profesoară în luna noiembrie a anului trecut, atunci când a fost prins în timp ce se uita la filme erotice în clasă.

Au urmat luni de coşmar pentru profesoara care s-a temut pentru viaţa ei, iar elevul chiar a postat pe Facebook un mesaj de ameninţare: 'O să ucid pe doamna dirigintă'.

Profesoara a povestit că după aceste întâmplări a informat conducerea unităţii şcolare, dar şi familia elevului.

Pe acelaşi subiect

"Am informat directorul unităţii şi am discutat telefonic cu mama elevului, care a tratat în mod superficial incidentul, aceasta amânând mereu întâlnirea directă şi nu a mai participat la şedinţa cu părinţii. După postarea textului, elevul a absentat şi a revenit la cursuri în 12 noiembrie 2018, lăudându-se colectivului clasei a VII-a cu fapta sa. Deoarece de la prima oră de curs a folosit un limbaj vulgar, am informat părintele, care a venit la şcoală şi l-a luat de la cursuri. Consider că prin postarea ameninţării în mediul on-line, elevul a creat panică atât în rândul colegilor săi cât şi al profesorilor şi prin limbajul său a afectat autoritatea cadrelor didactice. De asemenea, mie mi-a creat o temere, temându-mă pentru integritatea şi chiar viaţa mea şi a familiei mele”, a scris profesoara în plângerea formulată, citată de adevarul.ro.

Cu toate acestea, elevul a continuat să provoace scandaluri la şcoală până la un moment dat, când, a bătut-o pe profesoară, dar şi pe o îngrijitoare a liceului.

"În data de 5 decembrie 2018, aflându-mă în cancelaria unităţii, am fost chemată de un elev în sala de clasă, deoarece elevul M. Adrian o lovea pe îngrijitoare. M-am deplasat la eajul al doilea şi l-am văzut pe acesta lovind uşa clasei în care se adăpostise îngrijitoarea, după terminarea orelor. M-am apropiat de elev şi am încercat să aflu motivele furiei lui. L-am întrebat folosind un ton calm, împăciuitor, de ce este supărat. Acesta s-a îndreptat spre mine şi m-a prins cu mâinile de păr, provocându-mi dureri şi făcându-mi imposibilă apărarea, ţipând şi înjurându-mă. În ajutorul meu au venit doi elevi şi o profesoară de matematică. Acesta şi-a descleştat mâinile din părul meu şi s-a reprezit asupra doamnei profesor. Cu greu am reuşit să-l izolăm, închizând uşa de acces de la etajul al doilea", a scris profesoara, în plângerea depusă la Poliţie.

Poliţiştii au deschis, în cauză, un dosar penal pentru lovire sau alte violenţă şi ameninţare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Profesoară din Vulcan, bătută de un elev care se uita la filme erotice în clasă