Antena Meniu Search
x

ANM a emis prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea în iunie

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 7 mai - 3 iunie 2019. 

de Redactia Observator

la 07.05.2019, 15:20

Vremea 7 mai - 3 iunie 2019
ANM a emis prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea la începutul verii - Facebook

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 7 mai - 3 iunie 2019. 

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea la începutul verii.

În prima săptămână de prognoză, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în vestul, centrul și nord-vestul teritoriului.

Ploile vor continua să cadă în majoritatea zonelor ţării.

Pe acelaşi subiect

Vremea 7 - 13 mai 2019

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în vestul, centrul și nordvestul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi excedentar pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile centrale, estice și la munte.

Prognoza meteo 13 - 20 mai 2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Vremea 20 - 27 mai 2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor încadra în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 27 mai - 3 iunie 2019

Valorile termice estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele specifice intervalului, posibil ușor mai ridicate în regiunile vestice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, dar și ușor deficitar în vestul și nord-vestul teritoriului. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, potrivit ANM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » ANM a emis prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea în iunie