Antena Meniu Search
x

Program mai scurt pentru elevii din Bucureşti, vineri şi luni

Organizarea alegerilor prezidenţiale scurtează programul elevilor din Bucureşti. Astfel, în 70% din şcoli, cursurile școlare vor fi scurtate vineri și luni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2019, 12:52

Cursurile școlare sunt scurtate vineri și luni, pentru organizarea alegerilor prezidențiale
Program mai scurt pentru elevii din Bucureşti, vineri şi luni - Hepta

Organizarea alegerilor prezidenţiale scurtează programul elevilor din Bucureşti. Astfel, în 70% din şcoli, cursurile școlare vor fi scurtate vineri și luni.

“70% dintre unitățile de învățământ din București au programul scurtat vineri și luni, pentru că trebuie pregătită logistica necesară alegerilor“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar București (ISMB), potrivit edupedu.ro.

Marina Manea a precizat că vor fi scurtate atât orele, cât și pauzele, în 418 școli și grădinițe.

“Fiecare unitate de învățământ are obligativitatea astăzi (n.r. ieri) să anunțe, prin profesorii diriginți, copiii și părinții acestora cu privire la decizia școlii“, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISMB.

De vineri după amiază, de la ora 15.00, toate școlile care sunt secţii de vot trebuie să fie eliberate și pregătite pentru alegerile prezidenţiale. 

Românii sunt aşteptaţi duminică la urne, la primul tur de scutin al alegerilor prezidenţiale, între orele 7.00 şi 21.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Educatie » Program mai scurt pentru elevii din Bucureşti, vineri şi luni