Antena Meniu Search
x

Proprietarul TIR-ului dispărut cu marfă de 200.000 €, din Chitila, a fost reţinut de poliţişti

Proprietarul TIR-ului dispărut cu marfă de 200.000 €, din Chitila, a fost reţinut de poliţişti. O amplă anchetă e înplină desfăşurare, un alt bărbat a fost de asemenea reţinut de anchetatori.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.11.2019, 11:20

Patron TIR reţinut
Proprietarul TIR-ului dispărut cu marfă de 200.000 €, din Chitila, a fost reţinut de poliţişti - Facebook

Proprietarul TIR-ului dispărut cu marfă de 200.000 €, din Chitila, a fost reţinut de poliţişti. O amplă anchetă e înplină desfăşurare, un alt bărbat a fost de asemenea reţinut de anchetatori.

O firmă din Argeş s-a ales cu o pagubă imensă, după ce a contractat o firmă de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Franţa. Patronul argeşean care nu dă de urma mărfii a anunţat Poliţia şi a făcut totul public, în speranţa că va reuşi să recupereze televizorele.

La Antena 3, purtătoarea de cuvânt a IPJ Argeş a declarat că vineri au fost făcute mai multe percheziţii şi două persoane au fost reţinute, una dintre ele fiind administratorul firmei de transport, din Crângurile, judeţul Dâmboviţa.

Patronul din Dâmboviţa al firmei de transport le-a spus poliţiştilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă niciun semn de viaţă. Surse din anchetă spun că tocmai patronul dâmboviţean ar fi gândit această şmecherie, de aceaa el fiind reţinut.

TIR-ul cu televizoare a plecat din Chitila şi ar fi trebuit să ajungă în Franţa, valoarea totală a mărfii fiind de 200.000 de euro.

Patronul argeşean a anunţat că oferă o recompensă de 50.000 de euro celui care găseşte camionul cu marfa lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Proprietarul TIR-ului dispărut cu marfă de 200.000 €, din Chitila, a fost reţinut de poliţişti