Antena Meniu Search
x

PSD: "Iohannis și PNL au ajuns să joace la loterie viețile românilor"

Reprezentanții PSD susțin, într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook, că președintele Iohannis și guvernul liberal "au ajuns să joace la loterie viețile românilor", din "prostie și cinism electoral".

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 13.05.2020, 10:53

Președintele Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis, la ședința de bilanț a activității ministerului Afacerilor Interne (MAI), martie 2019 - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Mesaj dur la adresa președintelui și a liberalilor, pe tema ieșirii din starea de urgență
  • Reprezentanții social-democrați cer "recunoașterea eșecului"

"Președintele Iohannis trebuie să recunoască eșecul său și al Guvernului Său în a calcula corect calendarul ieșirii din starea de urgență și să își asume #răspunderea, indiferent care ar fi potențialele costuri de imagine", se arată în mesajul postat de social-democrați.

"Măsura, nedorită de nimeni, a prelungirii stării de urgență pentru trei zile, evocată de unele voci publice de dreapta, este practic recunoașterea publică a #haosului administrativ produs de actuala guvernare", a transmis PSD.

"A nu recunoaște nimic și a evita subiectul celor #trei zile rămase descoperite, așa cum a facut președintele ieri, este și mai grav. Arată clar că Iohannis și PNL au ajuns să joace la loterie viețile românilor. Din prostie și cinism electoral", susțin reprezentanții Partidului Social Democrat.

Trecerea de la starea de urgenţă la cea de alertă nu e atât de lină pe cât şi-ar fi dorit oficialii. Legea care reglementeză restricţiile după 15 mai este încă în dezbaterea aleşilor.

Citește și 

Klaus Iohannis a anunțat ce restricții dispar după 15 mai

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » PSD: "Iohannis și PNL au ajuns să joace la loterie viețile românilor"