Antena Meniu Search
x

Un puşti de 13 ani a furat un avion, l-a lovit de gard, s-a ambiţionat şi a urcat la comanda unei alte aeronave (Video)

Un puşti de 13 ani, din Huzhou, din China, a devenit un adevărat erou local după ce, într-o noapte, la începutul săptămânii, a încercat să fure nu unul ci chiar două avioane folosite în scopuri turistice.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 19.07.2019, 17:13

Proprietarul avioanelor a fost uimit de succesul pustiului
Puştiul a încercat să fure două avioane de mici dimensiuni - AsiaWire via Mirror Online

Un puşti de 13 ani, din Huzhou, din China, a devenit un adevărat erou local după ce, într-o noapte, la începutul săptămânii, a încercat să fure nu unul ci chiar două avioane folosite în scopuri turistice.

Întreaga poveste s-a petrecut într-o bază aviatică situată la marginea staţiunii respective.

Un puşti de 13 ani a încercat să fure două avioane în aceeaşi seară

Conform Mirror Online, băiatul a profitat de lăsarea întunericului, a păcălit forţele de ordine şi a urcat nestingherit la bordul aeronavei de mici dimensiuni, folosite în scopuri turistice.

Ba chiar a reuşit să pornească avionul şi să dea două ture cu el, în parcare, înainte să lovească un gard de securitate.

În ciuda impactului destul de serios, puştiul nu s-a lăsat. A urcat la bordul unui alt avion de mici dimensiuni şi a încercat să-l pornească şi pe acesta, însă a reuşit doar pentru o scurtă perioadă de timp.

În cele din urmă, băiatul s-a lăsat păgubaş şi a plecat acasă.

Angajaţii bazei respective au surprins incidentul pe imaginile camerelor de supraveghere. L-au identificat pe băiat cu ajutorul poliţiei şi au mers acasă la el, unde adolescentul tocmai îşi făcea temele.

Rudele sale s-au declarat extrem de uimite de situaţie şi susţin că nu ştiau că băiatul a plecat de acasă în noaptea respectivă.

Uimit a fost şi proprietarul bazei respective, care a acceptat ca familia să plătească daune în valoare de numai 230 de dolari, deşi avionul lovit de gard a suferit pagube în valoare de circa 1.000 de dolari.

Ba chiar omul a fost uimit de succesul avut de copil şi i-a transmis că îi doreşte să se facă un pilot de renume mondial "pentru că în mod cert are talentul şi înclinaţia pentru aşa ceva".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un puşti de 13 ani a furat un avion, l-a lovit de gard, s-a ambiţionat şi a urcat la comanda unei alte aeronave (Video)