Antena Meniu Search
x

Candidatul PNL la o primărie din Botoșani, fost șef ISU, a murit

Candidatul PNL pentru funcția de primar la o localitate din Botoșani a murit, vineri seară, la vârsta de 60 de ani. Radu Anton, colonel în rezervă, candida la funcţia de primar al comunei Vorona.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.09.2020, 09:53

Candidatul PNL la o primărie din Botoșani, fost șef ISU, a murit
Candidatul PNL la o primărie din Botoșani, fost șef ISU, a murit - Facebook/ISU Botoșani
  • Radu Anton avea 60 de ani și candida pentru funcția de primar în localitatea Vorona.
  • Radu Anton era colonel în rezervă după ce s-a pensionat în anul 2016, după zece ani la șefia ISU Botoșani.

Radu Anton, care a ocupat zece ani funcţia de inspector-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, a murit în urma unui infarct.

Membrii familiei au cerut intervenţia cadrelor medicale de la ambulanţă, însă medicul ajuns la faţa locului nu a putut face nimic pentru a-l salva.

”O veste extrem de tristă a căzut peste toți cei ce l-am cunoscut pe omul, prietenul, colegul, domnul colonel Radu Anton. Fulgerător, în urmă cu puțină vreme, a plecat dintre noi, lăsând în urmă nemărginită durere. Atât pentru mine cât și pentru colegii mei liberali a fost o adevărată onoare să îl avem alături. În calitate de consilier județean, a fost o voce sonoră în Consiliul Județean și a taxat de fiecare dată nelegiuirile. A plecat dintre noi prea devreme, nu înainte de a lupta cu toate forțele pentru a aduce un trai mai bun locuitorilor din comuna Vorona, în calitate de candidat al PNL pentru funcția de primar. Și-a dat silința pentru binele comunei Vorona, își dorea cu ardoare să aducă un trai decent în viața voronenilor. A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să dea putere familiei și să ofere mângâiere în aceste momente sfâșietoare. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa!”, este mesajul transmis de Organizația PNL Botoșani.

Colonelul Radu Anton avea 60 de ani și s-a pensionat în anul 2016, după zece ani la șefia ISU Botoșani.

”Un ofițer de o aleasă noblețe sufletească, cunoscut de toți botoșănenii, colonelul Radu Anton s-a remarcat prin dragostea nemărginită față de semeni, de arma Pompieri și de țară. Prin felul său de a fi ne-a insuflat onoarea, corectitudinea și demnitatea, repere esențiale ale militarilor.

Un profesionist,  dedicat trup și suflet misiunii de salvator, va rămâne pentru totdeauna în gândul nostru, cărora ne-a fost mentor și comandant timp de 10 ani. Dumnezeu sa vă odihnească în pace, domnule Inspector Șef!  Doamna Mariana.... Rareș, suntem alături de voi și ne rugăm la Bunul Dumnezeu să vă aline durerea și sa vă dea putere”, au transmis și reprezentanții ISU Botoșani.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Alegeri locale 2020 » Candidatul PNL la o primărie din Botoșani, fost șef ISU, a murit