Antena Meniu Search
x

Rapper britanic, condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a ucis un rival

Taleb Hussain, un celebru rapper britanic din Birmingham, Marea Britanie, cunoscut sub numele de scenă de Lemz, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce şi-a ucis un rival de origine poloneză, pe Przemsyslaw Golimowski.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 20.04.2019, 17:48

Lemz era recidivist, având o condamnare de trafic de droguri la activ
Rapper-ul Lemz, condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea unui rival - Captura Youtube

Taleb Hussain, un celebru rapper britanic din Birmingham, Marea Britanie, cunoscut sub numele de scenă de Lemz, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce şi-a ucis un rival de origine poloneză, pe Przemsyslaw Golimowski.

Poliţiştii au ajuns la Hussain, 31 de ani, după ce au descoperit la locul crimei o urmă lăsată cu palma de celebrul rapper.

Rapper-ul britanic şi patru aghiotanţi au ucis un rival de origine poloneză

Conform Mirror Online, Hussain şi alţi patru membri ai găştii sale au pătruns în casa în care Golimowski dormea alături de iubita lui. L-au ridicat pe bărbatul de origine poloneză din pat, l-au înjunghiat de mai multe ori şi l-au lovit de nenumărate ori cu o crosă de golf.

Pe acelaşi subiect

Golimowski a încercat să fugă şi să se refugieze într-o casă alăturată, dar a murit din cauza rănilor suferite.

Ancheta a scos la iveală că Hussain şi Golimowski erau liderii unor grupări rivale de trafic de droguri şi că bărbatul de origine poloneză a fost pedepsit astfel după ce el şi un amic l-au atacat şi jefuit pe unul dintre aghiotanţii lui Hussain.

Rapper-ul britanic era recidivist

Camere de supraveghere i-au surprins pe Hussain şi oamenii lui împreună, cu mai puţin de două ore înainte de atacul care s-a soldat cu moartea lui Golimowski.

Se presupune că cei cinci implicaţi, Hussain, Damien Rooney, traficantul atacat iniţial de Golimowski, Delpierro Mothersill, Philip Mendy şi Jamal Jeng, au pus la cale planul atacului într-un local situat în apropiere de casa rivalului.

Hussain, cunoscut mai ales pentru acţiunile sale ilegale, a fost judecat în calitate de recidivist. A mai ajuns după gratii în 2012, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri şi posesie ilegală de armă.

Prima dată când a fost arestat, poliţiştii au descoperit asupra lui un pistol, cocaină şi heroină în valoare de 20.000 de lire sterline, dar şi 6.000 de lire sterline cash.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Rapper britanic, condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a ucis un rival