Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în accidentul din Sibiu, unde un biciclist a fost lovit şi lăsat să moară pe şosea

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului din Sibiu, de seara trecută, în care un biciclist a fost lovit de un BMW şi lăsat să moară pe şosea. Poliţiştii au descoperit că, în realitate, BMW-ul era condus de soacra tinerei de 27 de ani care a fost acuzată iniţial.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 18.05.2019, 15:40

BMW-ul care a lovit un biciclist în Sibiu era condus în realitate de soacra proprietarei
BMW-ul care a lovit un biciclist în Sibiu era condus în realitate de soacra proprietarei - Politia Sibiu

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului din Sibiu, de seara trecută, în care un biciclist a fost lovit de un BMW şi lăsat să moară pe şosea.

Poliţiştii au descoperit că, în realitate, BMW-ul era condus de soacra tinerei de 27 de ani care a fost acuzată iniţial.

"În urma administrării probatoriului, a vizionării camerelor de luat vederi din zonă și audierii mai multor martori, precum și a tinerei în vârstă de 27 de ani, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu au stabilit faptul că nu tânăra a condus autoturismul în momentul producerii accidentului, ci o rudă a tinerei, o femeie în vârstă de 53 de ani. De asemenea, s-a stabilit faptul că accidentul rutier s-a produs în următoarele circumstanțe: La data de 17 mai, în jurul orei 20,30, în timp ce femeia în vârstă de 53 de ani conducea autoturismul spre Agnita, la ieșirea din mun. Sibiu, pe viaduct, a efectuat manevra de depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a acroșat un biciclist care circula pe aceeași direcție de mers. Imediat după producerea evenimentului, femeia a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Bungard", se arată într-un comunicat al Poliţiei Sibiu.

Soacra tinerei acuzate iniţial că ar fi produs nenorocirea a fost reţinută pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în accidentul din Sibiu, unde un biciclist a fost lovit şi lăsat să moară pe şosea