Antena Meniu Search
x

Război între români şi albanezi, în Italia, din cauza unui grup de WhatsApp

Un tânăr român a fost grav rănit în urma unui război între români şi albanezi în localitatea Altopascio (provincia Lucca, Italia). Totul a pornit de la un grup de WhatsApp din care românul l-a dat afară pe un tânăr albanez.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 10.05.2019, 11:28

Război între români şi albanezi, în Italia, din cauza unui grup de WhatsApp
Război între români şi albanezi, în Italia, din cauza unui grup de WhatsApp - Profimedia Images / Ilustraţie

Un tânăr român a fost grav rănit în urma unui război între români şi albanezi în localitatea Altopascio (provincia Lucca, Italia).

Totul a pornit de la un grup de WhatsApp din care românul l-a dat afară pe un tânăr albanez.

La trei ani de la scandalul care s-a încheiat cu înjunghierea în cap a unui român de 23 de ani, judecătorii italieni au dispus primele condamnări.

Un albanez în vârstă de 25 de ani, singurul adult din grupul de şapte indivizi care l-a atacat pe român, a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare.

Pe acelaşi subiect

Ceilalţi albanezi, acuzaţi de tentativă de omor, au primit aceleaşi pedepse, după ce au recunoscut participarea la scandal.

Totul s-a întâmplat în febaruarie 2016, atunci când un român de 23 de ani l-a dat afară dintr-un grup de WhatsApp pe un albanez, iar acesta a vrut să se răzbune.

Astfel, tânărul şi-a chemat prietenii şi l-au atacat pe românul care, la rândul său, era însoţit de mai mulţi prieteni, notează fanpage.it.

Singura victimă a scandalului a fost românul de 23 de ani care a fost înjunghiat în frunte şi a stat în spital o bună perioadă de timp, viaţa sa fiind pusă în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Război între români şi albanezi, în Italia, din cauza unui grup de WhatsApp