Antena Meniu Search
x

Şoferul fugar care a ucis un tânăr, în Cluj, prins de un poliţist aflat în timpul liber (Video)

Șoferul băut care a provocat moartea unui băiat de 22 de ani și rănirea părinților lui, seara trecută, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.02.2020, 13:09

Şoferul fugar care a ucis un tânăr, în Cluj, prins de un poliţist aflat în timpul liber - Observator.tv / IPJ Cluj

Șoferul băut care a provocat moartea unui băiat de 22 de ani și rănirea părinților lui, seara trecută, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber.

Şoferul de 21 de ani, din Republica Moldova, care a ucis un băiat de 22 de ani și i-a rănit părinţii, după ce a intrat cu BMW-ul pe contrasens și a izbit frontal maşina în care se aflau, a fugit imediat după producerea accidentului.

A fost prins la scurt timp, cu ajutorul lui Răzvan Cornea, agent de poliție la Secția 3 de Poliție Rurală Baciu. Deşi se afla în timpul liber, nu a ezistat să se implice în reținerea șoferului fugar şi a pasagerului cu care acesta era în maşină.

"Agentul de poliție Răzvan Cornea Domuța era în timpul liber, în trafic, în mașină; tocmai ce o luase pe soția sa de la autogară și se îndreptau spre casă. Ambii au fost martorii teribilului accident de pe strada Horea.

Imediat după impact, colegul nostru a tras repede pe dreapta și a anunțat accidentul, efectuând primul apel la 112, pentru salvarea celor răniți.

După o scanare rapidă a locului, i-a identificat pe tinerii din mașina care a pătruns pe contrasens. Erau dezorientați și se aflau în preajma autovehiculului condus regulamentar. La un moment dat, mașina celor doi a luat foc, context în care colegul nostru s-a îndreptat spre propriul autovehicul pentru a-și lua stingătorul și a lichida focul. Acesta a fost momentul în care cei doi au plecat de la fața locului, fugind într-o direcție necunoscută.

Imediat după stingerea focului, colegul i-a căutat cu privirea pe cei doi și nu i-a mai văzut. A început să întrebe lumea adunată în ce direcție au plecat și a pornit pe urmele lor. A ajuns la o bifurcația de drumuri și, cu toate că nu i-a zărit la acel moment, instinctul i-a spus să o ia pe strada Racoviță, stradă pe care i-a și prins", a scris IPJ Cluj într-o postare pe pagina de Facebook

În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit că șoferul se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Momentul în care șoferul băut a fost prins de poliție, filmat de un martor

Momentul în care șoferul băut care a provocat accidentul de pe strada Horea din Cluj a fost prins de poliție a fost filmat de un martor.

O înregistrare video de 41 de secunde îl arată pe șofer pe jos, pe drum, lângă mașina de poliție. Tânărul de 21 de ani este din Republica Moldova și a fost prins de polițiști pe strada Racoviță din Cluj-Napoca.

Cu câteva minute înainte de acest moment, în jurul orei 19.00, tânărul conducea BMW-ul pe strada Horea. A intrat pe contrasens și a spulberat o mașină care circula regulamentar.

El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului sau modificarea/ștergerea urmelor acestuia, fapte prevăzute de Codul penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şoferul fugar care a ucis un tânăr, în Cluj, prins de un poliţist aflat în timpul liber (Video)