Antena Meniu Search
x

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la DNA pentru declaraţii în dosarul TAROM

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, va merge la DNA la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a-și spune punctul de vedere în legătură cu acuzațiile lansate de Mădălina Mezei. Ministrul ar fi fost citat, potrivit unor surse din anchetă, pentru a da explicaţii în privinţa acuzaţiilor făcute de fosta directoare Tarom.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.10.2019, 23:07

- foto Hepta

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, va merge la DNA la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a-și spune punctul de vedere în legătură cu acuzațiile lansate de Mădălina Mezei.

Ministrul ar fi fost citat, potrivit unor surse din anchetă, pentru a da explicaţii în privinţa acuzaţiilor făcute de fosta directoare Tarom.

Răzvan Cuc a negat acuzațiile fostei directoare TAROM

Mădălina Mezei, fostul director TAROM, a fost audiată luni, după ce a anunțat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să reţină aeronavele TAROM la sol în ziua moţiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din fruntea companiei şi a adăugat că îi va face plângere penală.

Răzvan Cuc a negat acuzațiile, ministrul Transporturilor precizând că a cerut lista palamentarilor care zburau cu avioanele TAROM, pentru a se convinge că totul este în regulă.

Ministrul i-a reproșat Mădălinei Mezei incompetența, incapacitatea și legăturile cu unele grupuri de interese, precum și faptul că și-ar fi avantajat membrii familiei care lucrează în companie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la DNA pentru declaraţii în dosarul TAROM