Antena Meniu Search
x

REACŢIA dură a lui Marian Godină după ce a aflat că un bărbat prins cu ajutorul Facebook-ului este liber: "Frustrant! Acestea sunt momentele în care simți că cineva îşi bate joc de munca ta"

Bărbatul care a accidentat mortal o femeie, miercuri, pe bulevardul Energeticienilor din Capitală şi care a fost prins cu ajutorul informaţiilor primite pe Facebook după un apel lansat de poliţistul Marian Godină va fi cercetat în libertate, deşi nu avea permis de conducere şi a fugit de la locul accidentului.

Bărbatul care a accidentat mortal o femeie, miercuri, pe bulevardul Energeticienilor din Capitală şi care a fost prins cu ajutorul informaţiilor primite pe Facebook după un apel lansat de poliţistul Marian Godină va fi cercetat în libertate, deşi nu avea permis de conducere şi a fugit de la locul accidentului.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a decis cercetarea în stare de libertate, fără vreo măsură preventivă, a tânărului de 23 de ani care conducea fără permis şi a produs un accident mortal după care a fugit. Tânărul, care şi-a recunoscut faptele, a fost prins, vineri seară, cu ajutorul informaţiilor primite pe Facebook, inclusiv după ce poliţistul - scriitor Marian Godină a lansat un apel public pentru ca oamenii care pot da detalii să anunţe Poliţia.

Procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a decis cercetarea în stare de libertate, fără să fie instituită vreo măsură preventivă mai blândă cum ar fi controlul judiciar. De altfel, în timpul audierilor, tânărul a recunoscut că a condus deşi nu are permis şi că a fugit de la locul accidentului, arată surse din cadrul anchetei.

Decizia luată de procuror nu poate fi contestată.

Accidentul a avut loc miercuri dimineaţă, pe bulevardul Energeticienilor din Sectorul 2 al Capitalei. Victima, o femeie care, din primele cercetări, ar fi traversat neregulamentar, a murit la câteva ore după ce a fost internată în spital, arată Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arătau că, în accident, a fost implicat un autoturism marca Opel Vectra B argintiu, un model produs între 1995 şi 1999.

Poliţistul - scriitor Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook un apel pentru ca oamenii care pot da detalii să anunţe Poliţia Rutieră.

„Ne ajutaţi să îl găsim? În data de 24.08.2016, în jurul orei 06.30, conducătorul autoturismului din imagini a lovit mortal o persoană, pe Bulevardul Energeticienilor din Bucureşti, după care a părăsit locul accidentului şi încă nu a fost identificat. Orice informaţie ne poate fi de folos”, a scris Godină pe Facebook.

Anunţul poliţistului braşovean a avut peste 2.400 de distribuiri şi câteva mii de comentarii. Unele dintre ele au conţinut detalii despre locul unde ar putea fi maşina implicată în accidentul mortal.

Ulterior, după aflarea veştii că bărbatul va fi cercetat în libertate, Marian Godină a scris pe Facebook că este frustrant ceea ce s-a întâmplat.

"Procurorul nu a propus arestarea preventivă a şoferului, astfel că acesta a plecat acasă liber ca pasărea cerului. Frustrant! Incredibil de frustrant pentru toți cei care au muncit la acest caz. Cam acestea sunt momentele în care simți că cineva îşi bate joc de munca ta", a scris Godină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » REACŢIA dură a lui Marian Godină după ce a aflat că un bărbat prins cu ajutorul Facebook-ului este liber: "Frustrant! Acestea sunt momentele în care simți că cineva îşi bate joc de munca ta"