Antena Meniu Search
x

Primele reacții ale liderilor USR-Plus: "Nicușor Dan transformă Bucureștiul în orașul pe care ni-l dorim"

Dan Barna și Dacian Cioloș, liderii Alianței USR-Plus, au făcut primele declarații după rezultatul bun obținut de Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria București.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.09.2020, 21:27

Nicușor Dan obține un rezultat remarcabil la alegerile pentru Primăria București
Liderii USR-Plus au lăudat rezultatul obținut de Nicușor Dan la alegerile locale - Facebook Dan Barna
  • Nicușor Dan, rezultat excelent la alegerile pentru Primăria București.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Dan Barna, președintele USR: Rezultatele din această seară arată că România începe revoluția bunei guvernări, USR își respectă angajamentul făcut încă din 2016 românilor. Devenim a treia forță și alternativă la vechile guvernări. Rezultatele arată că suntem la 33% din Consiliul pentru București, pe același nivel cu Partidul Social Democrat. Este meritul cetățenilor că am reușit să extragem Bucureștiul din mâinile PSD-ului. Vorbim de aproape 3.000 de consilieri USR Plus în întreaga țară. Vor aduce acele proiecte pentru cetățeni, digitalizare, transparentizare. Vor fi priorități pentru colegii noștri pe care îi felicit pe fiecare în parte. Nicușor Dan va fi primarul care va transforma Bucureștiul în orașul pe care ni-l dorim.

Dacian Cioloș, președinte PLUS: Aveți în față o nouă forță politică a României. Mulțumesc celor 20.000 de candidați și miilor de delegați. Rămâneți pe baricade până în ultimele momente. Rezultatele se cântăresc până în ultimul moment. Asistăm la un moment istoric pentru Alianța USR-Plus. Începem o revoluție a bunei guvernări. Vă prezentăm câțiva viitori lideri politici ai României, în frunte cu Nicușor Dan. Începând de astăzi, construim pentru România, începem de la nivel local.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Alegeri locale 2020 » Primele reacții ale liderilor USR-Plus: "Nicușor Dan transformă Bucureștiul în orașul pe care ni-l dorim"