Antena Meniu Search
x

Reality show-ul matrimonial Mireasa va avea premiera sâmbătă, 21 martie, ora 17:00, la Antena 1

Cel mai iubit reality show matrimonial din România, Mireasa, va avea premiera sâmbătă, 21 martie, de la ora 17:00.

de Redactia Observator

la 20.03.2020, 10:44

Reality show-ul matrimonial Mireasa va avea premiera la Antena 1

Cel mai iubit reality show matrimonial din România, Mireasa, va avea premiera sâmbătă, 21 martie, de la ora 17:00.

Diana Dumitrescu le dă întâlnire telespectatorilor sâmbătă, într-o ediţie de gală a emisiunii, în care aceştia îi vor cunoaște pe cei care au avut curajul să accepte această provocare, și vor afla toate noutăţile pe care show-ul le aduce. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, publicul le va putea fi alături concurenţilor în casa Mireasa, urmând ca sâmbăta, de la ora 17:00, să decidă soarta fetelor din concurs într-o ediţie de gală a emisiunii.

„Mai sunt doar câteva zile până la marea premieră a show-ului şi vreau să vă spun că sunt foarte nerăbdătoare să începem. Este un proiect foarte important pentru mine, mă aflu pentru prima oară în postura de host al unui show live, zilnic şi cred că oricine ar fi în locul meu ar avea emoţii. Abia aştept să cunoaştem împreună concurenţii acestui sezon, să vă prezint casa în care aceştia vor locui, dar şi celelalte surprize pe care echipa Mireasa le-a pregătit telespectatorilor”, a declarat Diana Dumitrescu.

Premiera reality show-ului matrimonial vine cu o mulţime de surprize pentru publicul spectator. La Mireasa, fiecare băiat va intra în casă însoţit de cea mai apropiată persoană din viaţa lui. Însoţitorul poate fi atât un membru al familiei, cât şi cel mai bun prieten, cel mai important criteriu fiind ca persoana să îi fie foarte apropiată, de încredere şi să îi reprezinte interesele. Însoţitorii vor avea un rol important pe parcursul competiţiei, fiind cei care vor decide, alături de public, care va avea ultimul cuvânt, soarta fetelor în concurs.

Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici să îşi găsească sufletul pereche, să lupte pentru a-l cuceri şi să câştige marele premiu – 40.000 de Euro şi nunta la cheie, în faţa unei ţări întregi s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţării, ba chiar şi din străinătate. Pe lângă marele premiu, vor exista şi mize săptămânale şi alte câştiguri-surpriză pentru care aceştia vor avea ocazia să se întreacă.

O altă noutate absolută este spaţiul în care concurenţii vor locui. Dacă până acum existau două locuinţe, casa fetelor şi casa băieţilor, în noul sezon care urmează să înceapă concurenţii vor locui în aceeaşi casă, o locuinţă nouă, spaţioasă, modernă, care va avea şi un spaţiu destinat marilor surprize. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla în prima ediţie a reality show-ului matrimonial de la Antena 1, difuzată sâmbătă, 21 martie, de la ora 17:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Reality show-ul matrimonial Mireasa va avea premiera sâmbătă, 21 martie, ora 17:00, la Antena 1