Antena Meniu Search
x

Dincă a omorât-o pe Alexandra pentru că devenise tupeistă: "Era tare-n gură, mă înțelegi?" (Video)

Procurorii DIICOT susţin, în rechizitoriul înaintat judecătorilor de la Tribunalul Olt, că probele atestă "dincolo de orice îndoială" că Alexandra Măceşanu a fost răpită, sechestrată și batjocorită de Gheorghe Dincă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.01.2020, 14:45

Gheorghe Dincă susţine că, deşi a găsit asupra fetei telefonul uitat de el în casă, n-a bănuit deloc că Alexandra ar fi sunat la 112
Dincă a omorât-o pe Alexandra pentru că devenise tupeistă - Hepta / Facebook

Procurorii DIICOT susţin, în rechizitoriul înaintat judecătorilor de la Tribunalul Olt, că probele atestă "dincolo de orice îndoială" că Alexandra Măceşanu a fost răpită, sechestrată și batjocorită de Gheorghe Dincă.

Anchetatorii susţin că Alexandra Măceşanu nu a fost ucisă din cauza apelului la 112. Ci, spun ei, pentru că, dintr-o dată, în ochii lui Dincă, fata devenise " tupeistă" si" total schimbată".

Gheorghe Dincă a povestit unui coleg de celulă, polițist sub acoperire, toate ororile la care a supus-o pe fata de 15 ani.

El a mărturisit că, deşi a găsit asupra fetei telefonul uitat de el în casă, n-a bănuit deloc că Alexandra ar fi sunat la 112 şi nici nu s-a temut că s-ar putea trezi cu poliţia la uşă.

Detaliile din rechizitoriul procurorilor DIICOT sunt înfiorătoare, au un puternic impact emoţional, iar multe nu pot fi reproduse!

"Asta… încă asta mică m-a scuipat!"

DINCĂ Gheorghe: … mai ales din ce-ai văzut! Ia fii atent! Stai să-ți spun eu! Păi da eu n-am știut că ea a vorbit la 112. Deci la ora doișpe și n-a mai vrut și s-a luat că era tare-n gură, mă înțelegi? … cu mine, pentru că ea aștepta, săraca! Ea dădease telefon și ea era echipată, ea aștepta să vină s-o ajute, s-o salveze.

Coleg celulă: Dă-i Doamne minte românului.

DINCĂ GHEORGHE: De pe urmă.

Coleg celulă: Lasă bre', ți-a plăcut ce tot atâta o dai în…

DINCĂ GHEORGHE: PĂI UITE, NU VEZI CĂ D-AIA MI-A PLĂCUT, SUNT AICI. CUM, AM ZIS CEVA?!"

DINCĂ GHEORGHE: Sigur că da. Asta… încă asta mică m-a scuipat!

Coleg celulă: Tupeul ăla mizerabil...

Gheorghe Dincă riscă închisoarea pe viaţă

DINCĂ GHEORGHE: O… nu dar eu cred că ea și avea, nu numai că știa că scapă, trebuia să sosească (neinteligibil). Ea dacă spunea: "Bă nene, ce să..."

Coleg celulă: "Te duci la pușcărie!" îți spunea.

DINCĂ GHEORGHE: Te duci la pușcărie..."Uite sunai, făcui... pă dracu, am găsit și-am sunat!" Îți dai seama că rămâneam blocat.

Miercuri, dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis de DIICOT în instanţă, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt. Bărbatul de 66 de ani riscă închisoarea pe viaţă şi urmează să fie mutat într-un penitenciar de maximă siguranţă din Craiova.

Mamei Alexandrei, după declarațiile lui Dincă: "Nu cred absolut nimic din ce spune"

Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, a reacționat, după ce, în spațiul public, au apărut date din rechizitoriul procurorilor DIICOT, în cazul lui Gheorghe Dincă.

"Alexandra a luptat și va lupta. Nu este moartă în acel butoi. Nu cred absolut nimic din ce spune. Cum să crezi că vorbește acele lucruri cu un coleg de celulă.

Dincă minte în continuare. Domnul procuror mi-a spus că Alexandra ar fi sunat familia, nu la poliție", a declarat Teodora Măceșanu, la un post de televiziune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Dincă a omorât-o pe Alexandra pentru că devenise tupeistă: "Era tare-n gură, mă înțelegi?" (Video)