Antena Meniu Search
x

Noi recorduri de infectări cu noul coronavirus în Europa, în America de Sud și în Statele Unite ale Americii

Al doilea val de infectări cu noul coronavirus lovește în plin în state importante din Europa, dar și în Statele Unite ale Americii sau în America de Sud.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.10.2020, 11:26

Statele Unite ale Americii au înregistrat, din nou, peste 1.000 de decese provocate de coronavirus în 24 de ore
Aproape o jumătate dintre testele de coronavirus efectuate în Argentina, în ultimele 24 de ore, au ieșit pozitive - Hepta
  • Peste 100 de cehi au fost răpuși de coronavirus în ultimele 24 de ore.
  • Statele Unite ale Americii, peste 1.000 de decese provocate de coronavirus în 24 de ore.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

În ultimele 24 de ore, Cehia a înregistrat peste 14.000 de infectări cu noul coronavirus. Circa o treime dintre testele efectuate au ieșit pozitive, iar câteva sute dintre cehii descoperiți ca fiind infectați cu noul coronavirus au avut nevoie de internare, 78 dintre pacienți ajungând direct la Terapie Intensivă.

Conform worldometers, peste 100 de cehi au fost răpuși de coronavirus în ultimele 24 de ore.

Belgia a raportat aproape 16.800 de infectări noi cu noul coronavirus, cifră ce reprezintă, de departe, recordul de infectări pentru o singură zi.

Aproape 20% dintre testele efectuate în ultimele 24 de ore au ieșit pozitive. 

49 de belgieni au fost răpuși de coronavirus în ultimele 24 de ore, Belgia având în acest moment, la Terapie Intensivă, aproape 600 de pacienți infectați cu noul coronavirus.

Statele Unite ale Americii au depășit din nou, după mult timp, bariera de 1.000 de decese provocate de coronavirus în 24 de ore.

De asemenea, peste 73.000 de americani au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore.

Nu în ultimul rând, Argentina a raportat peste 16.300 de infectări noi cu noul coronavirus, aproape 50% dintre testele de coronavirus efectuate în ultimele 24 de ore având rezultate pozitive.

438 de argentinieni au fost răpuși de coronavirus în ultimele 24 de ore.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Noi recorduri de infectări cu noul coronavirus în Europa, în America de Sud și în Statele Unite ale Americii