Antena Meniu Search
x

Femeie și nepotul ei la spital, după ce s-au apucat să renoveze casa și au dărâmat un perete peste ei

O femeie și nepotul ei au ajuns la spital, după ce modificările interioare pe care le făceau la casa lor au provocat prăbușirea unui zid peste ei. Cei doi au fost scoși de sub dărâmături de localnici, care au chemat imediat în ajutor medicii SMURD.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.10.2019, 19:34

Au renovat casa până au dărâmat un perete peste ei - Foto cu caracter ilustrativ

O femeie și nepotul ei au ajuns la spital, după ce modificările interioare pe care le făceau la casa lor au provocat prăbușirea unui zid peste ei.

Cei doi au fost scoși de sub dărâmături de localnici, care au chemat imediat în ajutor medicii SMURD.

Casă prăbușită în timpul renovării, la Botoșani

Cei doi au fost scoși de sub zid de localnici și erau conștienți. Un echipaj TIM și unul de prim ajutor au ajuns la faţa locului pentu a le acorda primul ajutor celor doi. Dacă bărbatul a scăpat cu răni mai uşoare şi a refuzat transportul la spital, femeia a suferit mai multe contuzii şi un traumatism puternic la nivelul şoldului, fiind preluată de echipajul cu medic al SMURD.

"Pacienta a fost stabilizată şi transportată în serviciul UPU pentru investigaţii suplimentare de specialitate, viaţa ei nefiind pusă în pericol”, precizează medicii.

Ulterior, a ajuns la spital și bărbatul de 47 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Femeie și nepotul ei la spital, după ce s-au apucat să renoveze casa și au dărâmat un perete peste ei