Antena Meniu Search
x

REPLICA unui ministru din cabinetul Cioloş, după ce Tăriceanu a spus că nu putea să stea la coadă la permise auto

Ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Violeta Alexandru, afirmă că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, nu are dreptate când spune că „preocuparea celor cu funcții nu este statul la coadă”.

Ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Violeta Alexandru, afirmă că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, nu are dreptate când spune că „preocuparea celor cu funcții nu este statul la coadă”.

”Nu, domnul Tariceanu nu are dreptate când spune ca preocuparea celor cu functii nu este statul la coada, justificand de ce nu a stat si dansul la aceeasi coadă, cu multi alți oameni, pentru ridicarea permisului. Pentru mine nu este deloc asa cum spune. În tara în care imi cresc copilul, stau la coadă, indiferent de funcţie. Nu am paşaport de ministru, am stat la coadă pentru a-mi înscrie fetiţa la scoala, stau când este nevoie, la coada pentru a rezolva mici incurcaturi administrative şi, din aceste experiente, eu una, învat foarte multe lucruri cand sunt alaturi de cei care astepta, civilizati, ca si mine", a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Mesajul ministrului pentru Consultare Publică și Dialog Civic continuă: "Coada si, de fapt, contactul cu oamenii avand probleme zilnice, mi-au fost cea mai buna lectie in sedintele echipei guvernamentale cand s-au luat primele decizii de simplificare in administratie, incercand sa reducem cat mai mult, etapa cu etapa, din lungimea cozii. Si acolo unde nu am putut, inca, asa cum ne-am dorit, cand alta solutie chiar nu era, nu m-am lasat pana nu s-au pus cateva scaune in holul din fata usii pentru oamenii care asteptau sa isi rezolve problemele. Si un bidon cu apa.

Sunt convinsa ca sunt antipatica atunci cand spun ca unora a inceput sa le placa sefia, functia, faptul ca li se deschide usa sa nu cumva sa atinga clanta si, in final, simplul fapt ca se ajunge greu la ei ca si cand ar fi Dumnezei.

Se pierde usor contactul cu realitatea cu cat este mai inalta functia publica dar, in final, tine de noi, de fiecare din noi, sa ne oprim si sa avem puterea sa recunoastem. Daca vrem.

Dupa aproape 10 luni de mandat intr-o importanta demnitate publica, simt ca Romania mea este Romania in care si eu sunt tot cetatean, alaturi de concetatenii mei. Asa imi educ si fetita".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » REPLICA unui ministru din cabinetul Cioloş, după ce Tăriceanu a spus că nu putea să stea la coadă la permise auto