Antena Meniu Search
x

Restricții reintroduse în două localități din Bistrița-Năsăud, din cauza creșterii cazurilor de Covid

Autoritățile din Bistrița-Năsăud au anunțat reintroducerea unor restricții în două localități din județ, în urma creșterii cazurilor de coronavirus.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 05.09.2020, 22:35

Ambulanță cu caz de coronavirus circulă pe stradă
Două localități din Bistrița-Năsăud sunt vizate de unele restricții, în urma creșterii cazurilor de coronavirus - Observator/Foto de Arhivă
  • Localitățile afectate sunt Spermezeu și Șieut.
  • În cele două localități, incidența cazurilor de Covid e peste 1,5/1000 de locuitori.

Este vorba despre Spermezeu și Șieut, două localități unde, conform Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în ultimele 14 zile incidența cumulată a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile e mai mare de 1,5 la mia de locuitori.

Autoritățile au decis astfel restricționarea activității restaurantelor, cafenelelor, sălilor de jocuri din aceste două localități.

Comitetul a luat această decizie într-o ședință în care a fost prezentată situația actualizată din județ privind evoluția pandemiei. Restricțiile vor fi eliminate odată ce incidența cazurilor de Covid va fi mai mică ori egală cu 1,5/1000 de locuitori.

Sursa: Mediafax

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Restricții reintroduse în două localități din Bistrița-Năsăud, din cauza creșterii cazurilor de Covid