Antena Meniu Search
x

Reţetă pentru detoxifierea plămânilor! Cum să îţi cureţi plămânii dacă eşti fumător!

Dacă eşti fumător şi ai un stil de viaţă sedentar, o cură de detoxifiere a plămânilor este recomandată la anumite intervale de timp.

Reţetă pentru detoxifierea plămânilor! Cum să îţi cureţi plămânii dacă eşti fumător!

Dacă eşti fumător şi ai un stil de viaţă sedentar, o cură de detoxifiere a plămânilor este recomandată la anumite intervale de timp.

Este bine de ştiut că în timpul acestei cure de deteoxifiere nu trebuie să consumi lactate, aşa că este bine să nu mai mănânci brânză, lapte sau smântână cu două zile înainte de a începe dieta.

Ce trebuie să consumi dacă vrei să îţi cureţi plămânii

Ai nevoie să ai intestinele curate înainte de deteoxifierea plămânilor şi, în acest sens, bea ceai de sunatatoare cu o seară înainte de a începe cura.

Pe acelaşi subiect

Ai două variante: fie ţii dietă doar pe baza de sucuri şi o transformi în dietă de detoxifiere pentru întregul organism, fie consumi orice fel de mâncare, dar cu puţină grijă să nu mănânci grăsime şi zahăr.

Ce sucuri vei consuma pentru a avea plămâni curaţi:

  • la micul dejun consumă zeama de la două lămâi, amestecată cu jumătate de litru de apă
  • la prânz bei 500 ml de suc de grapefruit sau de ananas – conţin antioxidanţi şi te ajută să îţi protejezi plămânii de afecţiuni
  • în jur de ora 17:00 vei mai consumă 500 de ml de suc de morcov, care va regla circulaţia şi va curăţa sângele
  • la ora 20:00 vei consuma un suc din 200 de grame de ţelină şi 300 de grame de castraveţi
  • înainte de culcare vei bea 300 de ml de suc de portocale şi banane (va ieşi mai gros, ca un smoothie) – potasiul conţinut este un element vital în bună funcţionare a celor doi plămâni, îi va detoxifia şi, în plus, te va ajuta să dormi mai bine.

Ţine această cură de detoxifiere pentru plămâni timp de 4 zile sau chiar mai mult, dacă observi o îmbunătăţire a stării de sănătate.

În acest timp, ai grijă să ai suficientă odihnă şi te poţi apuca şi de sport la sala de fitness sau de alergări uşoare. Vei observa că vei reuşi să faci din ce în ce mai multe exerciţii fără să oboseşti, semn că plămânii tăi rezistă mai bine la efort.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Reţetă pentru detoxifierea plămânilor! Cum să îţi cureţi plămânii dacă eşti fumător!