Antena Meniu Search
x

REZULTATE BAC 2016. Singurul elev din România care a făcut liceul în zona rurală şi a luat notă maximă la BAC. Care este secretul său

REZULTATE BAC 2016. Emoţiile au luat sfârşit pentru absolvenţii claselor a XII-a care au susţinut examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie – iulie 2016.

REZULTATE BAC 2016. Emoţiile au luat sfârşit pentru absolvenţii claselor a XII-a care au susţinut examenul de Bacalaureat în sesiunea iunie – iulie 2016.

REZULTATE BAC 2016. Rezultatul cel mai remarcabil la examenul de Bacalaureat 2016 a fost obţinut de către Daniel Ciobanu, acesta fiind singurul elev din ţară din mediul rural care a promovat examenul maturităţii cu media generală zece.

REZULTATE BAC 2016. Daniel a absolvit clasa a XII-a la Liceul Tehnologic din comuna Dorna Candrenilor, o localitate din zona montană a judeţului, şi vrea să studieze Cibernetica la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napona.

REZULTATE BAC 2016. În comuna Dorna Candrenilor se află un singur liceu, cel la care a învăţat şi Daniel Ciobanu. Tânărul a susţinut probe la Română, Matematică şi Geografie, reuşind să obţină la toate trei probe nota perfectă, zece.

REZULTATE BAC 2016. Este un progres excelent al tânărului faţă de media de admitere în liceu. În 2012, el a fost admis la liceu cu media finală de 9,22, după ce a avut rezultate medii la Evaluarea Naţională şi anume 8,50 la matematică şi 8,40 la romană, dar o medie de 9,99 în clasele V-VIII.

REZULTATE BAC 2016. “Pot spune că am învăţat destul de mult pentru acest examen. Cel mai greu a fost, evident, la limba română. Nivelul de dificultate a fost, în mare parte, mediu, însă cantitatea de informaţii a fost foarte mare. Nu mi-a plăcut niciodată să tocesc. Sunt în elementul meu atunci când rezolv probleme care presupun utilizarea gândirii, a logicii şi mai puţin a memoriei, deşi am o memorie foarte bună. Mulţi spun că matematica este cea mai grea. Pentru mine a fost cea mai uşoară, iar subiectul m-a făcut să zâmbesc uneori. Matematica necesită mult exerciţiu, iar eu am efectuat un număr mare de exerciţii, atât la clasă, cât şi în timpul liber. Proba la alegere, geografia în cazul meu, a avut un nivel de dificultate destul de scăzut. Mă aşteptam să primesc subiecte mult mai grele, având în vedere faptul că marea majoritate a testelor efectuate au avut un nivel de dificultate mult mai ridicat”, a povestit Daniel Ciobanu.

sursa: adevarul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » REZULTATE BAC 2016. Singurul elev din România care a făcut liceul în zona rurală şi a luat notă maximă la BAC. Care este secretul său