Antena Meniu Search
x

REZULTATE BACALAUREAT 2017 edu.ro Cum se depune CONTESTAŢIE dacă eşti nemulţumit de nota obţinută

REZULTATE BACALAUREAT 2017 edu.ro. Ministerul Educaţiei a publicat astăzi rezultatele la Bacalaureat 2017. Elevii care nu sunt mulţumiţi de nota obţinută pot să depună o contestaţie, miercuri, în intervalul orar 16:00 - 20:00.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 edu.ro Ministerul Educaţiei a publicat astăzi rezultatele la Bacalaureat 2017. Elevii care nu sunt mulţumiţi de nota obţinută pot să depună o contestaţie, miercuri, în intervalul orar 16:00 - 20:00.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 în fiecare județ

REZULTATE BACALAUREAT 2017 edu.ro Pentru a depune contestaţie pentru nota la Bacalaureat, elevii trebuie să completeze o cerere adresată Comisia de bacalaureat din centrul de examen. Acestea ajung apoi la comisiile din centrele zonale de evaluare.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 edu.ro În urma evaluării lucrărilor contestate, "nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii”. Din acest an, nota comisiei de contestaţii este cea finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de la evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » REZULTATE BACALAUREAT 2017 edu.ro Cum se depune CONTESTAŢIE dacă eşti nemulţumit de nota obţinută