Antena Meniu Search
x

Rică Răducanu se alătură campaniei Ajut eu!

O nouă zi, alte dorinţe împlinite în cadrul campaniei Ajut eu!. Aseară, în cadrul seriei zilnice Ajut eu!, de la 18:50, telespectatorii au cunoscut povestea emoţionantă a familiei Şipoş, o familie formată din oameni pentru care lumina e cea mai mare dorinţă. Oameni care trăiesc în întuneric şi care, dacă ar avea o baghetă magică, ar face să fie lumină mereu.

de Redactia Observator

la 06.12.2019, 14:02

Campania Ajut Eu continuă la Antena 1

O nouă zi, alte dorinţe împlinite în cadrul campaniei Ajut eu!. Aseară, în cadrul seriei zilnice Ajut eu!, de la 18:50, telespectatorii au cunoscut povestea emoţionantă a familiei Şipoş, o familie formată din oameni pentru care lumina e cea mai mare dorinţă. Oameni care trăiesc în întuneric şi care, dacă ar avea o baghetă magică, ar face să fie lumină mereu.

Stelian, capul familiei, a intrat în aceasta lume pe la 20 de ani. Fiul său cel mare avea 3 ani când l-a vazut ultima dată. Vag îşi aduce aminte cum arăta. Ştefan a văzut până la vârsta de doi ai şi jumătate când a suferit o dezlipire de retină. Deşi a încercat un transplant, acesta a fost respins de către organism. La 21 de ani, Ştefan e un elev ambiţios, pasionat de calculatoare, hotărât sa depăşească orice obstacol. Un telefon l-ar ajuta să se ghideze mai uşor în această lume, însă până atunci se bazează pe Victor, fratele său cel mic, singura rază de lumină pentru toată familia şi singurul care le povesteşte cum arată lumea. Asta, în condiţiile în care şi Victor s-a născut cu probleme de vedere. Nu avea iris, iar medicii au spus că va fi orb si el.  

Cu ajutorul Fundaţiei Mereu Aproape a fost operat de patru ori. Acum vede, chiar dacă nu foarte clar, cu ochelari. Însă tot nu se poate descurca singur. Marele oraş e plin de capcane, iar cărţile, de cuvinte prea mici. Dacă urmatoarea operatie va fi un succes, va vedea si mai bine. Apoi, nu îi va mai rămâne decât o dorinţă. Sa fie şi el un fotbalist adevarat, pe un teren de fotbal adevarat.  

Victor îl așteaptă pe Moș Crăciun și nu și-a pierdut speranța că îl va putea vedea măcar o dată în viață. L-ar ruga, dacă ar putea, să îi facă toată familia să vadă din nou. Victor și-a dorit foarte mult să îl cunoască pe Florinel Coman, fotbalistul de la FCSB, iar acesta i-a transmis un mesaj, aflat în cantonament cu echipa, și i-a promis că în curând se vor întâlni: “Sunt alături de tine și abia aștept să te cunosc”. Rică Răducanu s-a alăturat campaniei Ajut eu! și a venit ieri să îi facă o surpriză lui Victor: “Și eu am fost portar, iar acum sunt antrenor și știu că îți dorești să devii portar, abia te aștept la Rapid să facem o echipă bună! Niciodată să nu cedezi și eu am fost amărât și am avut șansă, iar acum mă știe toată lumea. Ți-am adus o minge și un echipament de portar cu apărători, ai de toate”. Toţi cei care vor să ajute în continuare familia Șipoș, o pot face pe site-ul campaniei, www.ajuteu.ro

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Rică Răducanu se alătură campaniei Ajut eu!