Antena Meniu Search
x

RIO 2016: Judoka Andreea Chiţu, învinsă în sferturile categoriei 52 kilograme, la Jocurile Olimpice

RIO 2016. Judoka Andreea Chiţu a fost învinsă, duminică, în sferturile de finală ale categoriei 52 de kilograme, de sportiva italiană Odette Giuffrida şi va evolua în recalificări pentru medalia de bronz, la Jocurile Olimpice de la Rio.

RIO 2016. Judoka Andreea Chiţu a fost învinsă, duminică, în sferturile de finală ale categoriei 52 de kilograme, de sportiva italiană Odette Giuffrida şi va evolua în recalificări pentru medalia de bronz, la Jocurile Olimpice de la Rio.

RIO 2016. Lider mondial al categoriei 52 de kilograme, Andreea Chiţu a avut primul tur liber în grupa A, iar în turul secund a învins-o pe iberica Laura Gomez prin ippon, după două minute şi nouă secunde.

RIO 2016. În sferturile de finală, Chiţu a întâlnit-o pe sportiva italiană Odette Giuffrida, pentru câştigarea grupei A şi calificarea în semifinale, în faţa căreia a cedat prin yuko, după ce s-a şi accidentat la picior în primul minut al luptei.

RIO 2016. Andreea Chiţu va continua în recalificări, pentru medalia de bronz.

RIO 2016. Semifinalele şi recalificările categoriei sunt programate de la ora 21.30 (ora României).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » RIO 2016: Judoka Andreea Chiţu, învinsă în sferturile categoriei 52 kilograme, la Jocurile Olimpice