Antena Meniu Search
x

RIO 2016: Naţionala de handbal a României, umilită de Brazilia în al doilea meci din grupa A, la Jocurile Olimpice

Naționala feminină de handbal a României a fost surclasată de echipa Braziliei cu scorul de 26-13 (14-9), luni, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Naționala feminină de handbal a României a fost surclasată de echipa Braziliei cu scorul de 26-13 (14-9), luni, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Tricolorele au suferit al doilea eșec la JO 2016, după surpriza cu Angola (19-23), și riscă să fie eliminate din competiție după faza grupelor.

România a fost și în acest meci doar o umbră a echipei care câștigat bronzul la Campionatul Mondial de anul trecut și învingea Brazilia în drumul său spre medalie.

Echipa noastră a fost din nou neinspirată, lipsită de agresivitate, de coordonare și a ratat din toate pozițiile, în timp ce Brazilia, susținută frenetic din tribune, a marcat din orice situație, chiar și din poartă în poartă.

România a marcat doar 13 goluri în acest meci și doar o dată în ultimul sfert de oră al meciului.

De remarcat că Eduarda Amorim a primit cartonaș roșu în minutul 17, pentru un fault dur la Melinda Geiger.

Au evoluat echipele:

Brazilia: Barbara Arenhart (1 gol), Mayssa Raquel Pessoa — Fabiana Diniz (1 gol), Alexandra Martinez-Do Nascimento (4), Samira Rocha (2), Daniela Piedade (1), Tamires Lima de Araujo, Fernanda Franca Da Silva (1), Ana Paula Rodrigues Belo (8), Jessica Quintino (1), Francielle Rocha (1), Eduarda Amorim Taleska (2), Mayara Fier De Moura, Deonise Fachinello (4). Selecționer: Morten Soubak.

România: Ionica Munteanu, Paula Ungureanu — Gabriella Szucs, Melinda Geiger (2), Eliza Buceschi, Cristina Neagu (6), Aurelia Brădeanu, Gabriela Perianu, Valentina Ardean-Elisei (1), Oana Manea (2), Camelia Hotea, Florina Chintoan, Patricia Vizitiu (1), Laura Chiper (1). Selecționer: Tomas Ryde.

Au arbitrat franțuzoaicele Charlotte și Julie Bonaventura.

În alt meci din Grupa A, Norvegia a dispus de Spania cu 27-24. Brazilia (după 31-28 cu Norvegia) este lider, cu 4 puncte, urmată de Angola, 2 p, Spania, 2 puncte, Norvegia, 2 puncte, Muntenegru, 0 puncte, România, 0 puncte. Tot în noaptea de luni spre marți are loc și meciul Angola — Muntenegru.

Tricolorele vor juca următorul meci miercuri, cu Muntenegru, de la ora 17,30 (la București).

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » RIO 2016: Naţionala de handbal a României, umilită de Brazilia în al doilea meci din grupa A, la Jocurile Olimpice