Antena Meniu Search
x

RIO 2016. Primele rezultate ale românilor la JO: Ana Maria Popescu merge mai departe, Simona Pop, eliminată din competiţie

RIO 2016. Sportiva Ana Maria Popescu s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale probei de spadă individual din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, impunându-se cu 15-8 în faţa scrimerei franceze Auriane Mallo.

RIO 2016. Sportiva Ana Maria Popescu s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale probei de spadă individual din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, impunându-se cu 15-8 în faţa scrimerei franceze Auriane Mallo.

Scrimă

RIO 2016. Popescu, care a evoluat direct pe tabloul de 32, o va întâlni în runda următoare pe câştigătoarea meciului Choi Injeong (Coreea de Sud) - Violetta Kolobova (Rusia).

RIO 2016. Sâmbătă a concurat la spadă individual şi Simona Pop, care a fost învinsă în primul tur de Leonora MacKinnon din Canada cu 15-10.

RIO 2016. Pop, dublă campioană europeană cu echipa României şi medaliată cu bronz la individual al Europenele de anul trecut, a avut o evoluţie sub aşteptări şi a fost eliminată din competiţie.

RIO 2016. Simona Gherman luptă direct pe tabloul de 32 cu Lauren Rembi, din Franţa, şi dacă se va impune o va întâlni pe Olena Kroviţka (Ucraina) sau pe Shin A Lam (Coreea de Sud).

Judo

RIO 2016. În concursul de judo, Monica Ungureanu a fost eliminată în primul tur al categoriei 48 de kilograme de europeană en-titre, Charline van Snick (Belgia).

Monica Ungureanu a luat startul în grupa B şi a fost învinsă de Charline van Snick după nici două minute de luptă prin ippon.

România mai este reprezentată la judo de Andreea Chiţu (52 kg), care va intra în concurs duminică, de vicecampioana olimpică din 2012, Corina Căprioriu (57 kg, concurează în 8 august) şi de Daniel Natea (plus 100 kg, în 12 august).

La ultima ediţie a JO, Londra 2012, România a obţinut două medalii, ambele de argint, prin Alina Dumitru (48 kg) şi Corina Căprioriu (57 kg).

Jocurile Olimpice de la Rio sunt programate în intervalul 5-21 august, iar România este reprezentată de 96 de sportivi în 15 discipline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » RIO 2016. Primele rezultate ale românilor la JO: Ana Maria Popescu merge mai departe, Simona Pop, eliminată din competiţie