Antena Meniu Search
x

Roberta Cătălina a plecat în Italia în urmă cu o lună, pentru o viaţă mai bună. A sfârşit într-un accident cumplit, la doar 25 de ani (Video)

Crezând că-şi va face un rost în viaţă muncind în străinătate, Roberta Cătălina a plecat în Italia în urmă cu o lună, împreună cu vărul ei, Robert, de 19 ani. Tânăra şi-a găsit sfârşitul în noaptea de luni spre marţi, într-un groaznic accident rutier.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.10.2019, 12:35

Românca a murit după ce a intrat cu Alfa Romeo într-un zid de pe marginea drumului, în Bologna, Italia
Roberta Cătălina a plecat în Italia în urmă cu o lună, pentru o viaţă mai bună. A sfârşit într-un accident cumplit, la doar 25 de ani - ilrestodelcarlino.it

Crezând că-şi va face un rost în viaţă muncind în străinătate, Roberta Cătălina a plecat în Italia în urmă cu o lună, împreună cu vărul ei, Robert, de 19 ani. Tânăra şi-a găsit sfârşitul în noaptea de luni spre marţi, într-un groaznic accident rutier.

Cătălina a ajuns în Bologna în urmă cu o lună, în căutarea unui loc de muncă. Avea doar 25 de ani, speranţe şi visa să aibă un trai mai bun. 

A plecat de acasă, din Craiova, împreună cu vărul ei, Robert, de 19 ani. De pe patul de spital, băiatul întreabă acum de verişoara lui. Încă nu a aflat că tânăra a murit.

Tragedia s-a produs în jurul orei 2:00, în noaptea de luni spre marţi, în zona Borgo Panigale din Bologna, în sensul giratoriu de pe strada Benedetta Croce, scrie ilrestodelcarlino.it

Din motive încă necunoscute, fata a pierdut controlul maşinii, o Alfa Romeo, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit cu viteză de zidul de susținere de pe marginea străzii.

Roberta Cătălina a murit într-un accident cumplit, în Italia

În urma impactului devastator, românca de 25 de ani a murit pe loc. Fata era în maşină împreună cu vărul ei, Robert. Băiatul de 19 ani, aflat pe locul pasagerului, s-a ales cu răni grave, fiind transportat la spital.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu-mi amintesc decât că era întuneric şi cum m-a luat ambulanţa. Eu şi cu verişoara mea am ajuns la Bologna în urmă cu o lună, unde am închiriat două camere. Eu am căutat de muncă în domeniul construcţiilor", îşi aminteşte tânărul.

Băiatul, care le cere asistentelor non-stop informaţii despre verişoara lui, se află singur, într-o ţară strănă, în faţa unei tragedii cumplite, blocat pe un pat de spital.

La această oră, autorităţile italiene lucrează pentru găsirea rudelor celor doi tineri români, deoarece încă nu s-a făcut identificarea cadavrului fetei. 

Pentru familia tierei urmează o perioadă teribilă. După ce vor afla că fiica lor s-a stins, părinţii Robertei vor trebui să facă rost de bani pentru a aduce trupul acasă, pentru înmormântare.

Este tragedia unei fete ajunse la Bologna în speranța unei vieți mai bune, a unui loc de muncă și a unui viitor mai frumos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Roberta Cătălina a plecat în Italia în urmă cu o lună, pentru o viaţă mai bună. A sfârşit într-un accident cumplit, la doar 25 de ani (Video)