Antena Meniu Search
x

Alertă cu bombă la Roma, declanşată de un român beat, cu un topor la brâu

O alertă cu bombă a fost declanşată la Roma, autorităţile reacţionând extrem de rapid, reuşind să localizeze apelantul în câteva secunde.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.04.2019, 17:56

O alertă cu bombă a fost declanşată la Roma, autorităţile reacţionând extrem de rapid, reuşind să localizeze apelantul în câteva secunde.

Mai multe echipe de intervenţie au fost trimise în locaţia de unde s-a efectuat apelul, specialiştii italieni reuşind identificarea persoanei care a făcut apelul, un român în vârstă de 51 de ani, beat, care avea un topor la brâu.

Alertă cu bombă în Italia, declanşată de un român beat, cu un topor la brâu

O persoană a sunat la serviciul de urgenţă 112 şi a raportat că a plasat un dispozitiv exploziv în cartier. Specialiştii italieni au triangulat imediat apelul, identificându-l pe apelant în timp record.

Alerta s-a dovedit a fi falsă, iar persoana care a declanşat alerta este un român în vârstă de 51 de ani, fără adăpost şi fără viză de şedere, care, în momentul în care a fost prins, avea la brâu un topor, precizează tg24.sky.it.

La scurt timp, geniştii au găsit ascunsă într-o portiță a zidului unui restaurant din Via San Pancrazio, unde a lucrat în trecut românul, un obiect metalic ce semăna cu o grenadă ofensivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Alertă cu bombă la Roma, declanşată de un român beat, cu un topor la brâu