Antena Meniu Search
x

Român angajat să rupă degetele unui medic chirurg, în Italia. Motivul este incredibil

"Rupe-i degetele! Nu trebuie să mai fie chirurg", asta i-ar fi spus un italian din Torino, în vârstă de 75 de ani, unui român pe care l-a plătit cu 2.500 de euro ca să-i mutileze fiul.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.12.2020, 14:00

Român angajat să rupă degetele unui medic chirurg italian. Motivul este incredibil - shutterstock.com / imagine ilustrativă
  • Medicul a depus plângere împotriva tatălui său.
  • Bătrânul de 75 de ani va petrece doi ani în spatele gratiilor.

Se spune că mâinile unui chirurg sunt la fel de valoroase ca aurul. 

La asta s-a gândit, probabil, şi tatăl unui cunoscut medic chirurg italian, atunci când a plănuit cum să-şi pedepsească fiul de 43 de ani, pentru că este homosexual.

Bătrânul a vrut să-şi pună fiul în incapacitatea de a mai putea opera, aşa că a angajat un bătăuş român, pe care l-a plătit cu 2.500 de euro ca să-i rupă degetele.

Bărbatul i-a spus românului că fiul lui este un interlop, deşi, în realitate, nu voia decât pedepsească pentru că este homosexual.

Românul a dejucat planurile celui care l-a angajat să-i mutileze fiul

"Fiul meu este un infractor, rupe-i degetele!", asta i-ar fi spus italianul conaţionalului nostru, potrivit publicaţiei La Repubblica.

Doar că românul i-a dat bătrânului planurile peste cap.

Omul l-a urmărit pe chirurg timp de două săptămâni şi, după ce observat că medicul nu are nicio legătură cu lumea interlopă, a decis să expună planurile angajatorului său şi să-i spună totul bărbatului de 43 de ani.

Medicul a decis să-şi dea tatăl pe mâna poliţiei şi, în urmă cu câteva zile, acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Român angajat să rupă degetele unui medic chirurg, în Italia. Motivul este incredibil