Antena Meniu Search
x

Român arestat în Italia, după ce și-a bătut și și-a sechestrat partenera de viață și pe copilul acesteia

Un român a fost arestat după ce și-a bătut și și-a sechestrat partenera de viață și pe copilul acesteia într-o casă din Barile, Italia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.09.2020, 17:13

Românul arestat are 27 de ani
Românca și copilul ei au primit îngrijiri medicale - La Gazzetta del Mezzogiorno
  • Românul arestat în Italia are 27 de ani.
  • Românul a vrut să-i bată și pe carabinieri.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Românul de 27 de ani și-a închis partenera de viață și pe copilul acesteia într-o cameră, ținând victimele închise timp de câteva ore.

Conform La Gazzetta del Mezzogiorno, românca de 30 de ani a reușit, nu se știe exact cum, să transmită un mesaj unei rude care a avertizat carabinierii.

Aceștia au mers la fața locului și l-au găsit pe român extrem de agitat.

Bărbatul a vrut să-și atace din nou partenera de viață din cauza faptului că aceasta a reușit să cheme în ajutor carabinierii.

Carabinierii au intervenit și l-au încătușat pe român, nu înainte de a utiliza sprayul paralizant pe motiv că românul a sărit să-i bată și pe ei.

Românul a fost condus în arest, iar acum este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni. În schimb, partenera lui de viață și copilul de cinci ani al femeii au primit îngrijiri medicale, iar românca le-a povestit carabinierilor că nu a fost prima dată când bărbatul i-a agresat.

CITESTE ȘI: Român prins când fura zeci de paleți din lemn din depozitul în care lucra în ItaliaCuplu de români prins la furat din buzunare, în Roma

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Român arestat în Italia, după ce și-a bătut și și-a sechestrat partenera de viață și pe copilul acesteia