Antena Meniu Search
x

Închisoare pe viaţă pentru românul care şi-a ucis un conaţional într-un parc de rulote din Anglia

Magistraţii unul tribunal din Marea Britanie l-au condamnat la închisoare pe viaţă pe Dumitru Palazu, românul de 48 de ani găsit vinovat pentru uciderea unui conaţional în timpul unui conflict ivit într-un parc de rulote din apropiere de Canterbury, Anglia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.11.2019, 17:24

Dumitru Palazu mai comisese două crime în România
Dumitru Palazu şi-a ucis un conaţional în aprilie - Kent Police via Metro Online

Magistraţii unul tribunal din Marea Britanie l-au condamnat la închisoare pe viaţă pe Dumitru Palazu, românul de 48 de ani găsit vinovat pentru uciderea unui conaţional în timpul unui conflict ivit într-un parc de rulote din apropiere de Canterbury, Anglia.

Tragedia s-a petrecut pe 7 aprilie, când Dumitru Palazu l-a înjunghiat mortal pe Alexandru Constantinescu.

Românul care şi-a ucis un conaţional în Angia, minim 30 de ani de închisoare

Conform Metro Online, în ciuda intervenţiei prompte a medicilor, Alexandru a murit într-un interval de câteva minute de la înjunghiere.

În mod normal, Dumitru Palazu ar fi trebuit să primească posibilitatea de a cere eliberarea condiţionată după ce a efectuat cel puţin 23 de ani de închisoare.

Însă, cum românul este recidivist, el trebuie să stea cel puţin 30 de ani în închisoare înainte de a cere eliberarea condiţionată.

Autorităţile engleze au descoperit că Dumitru Palazu a mai comis două crime în România.

În 1989, când avea doar 18 ani, a comis prima crimă. A ucis un bărbat, după un scandal care a avut la bază consumul excesiv de alcool.

În 2009, a fost condamnat la 12 ani de închisoare, după ce l-a ucis pe tatăl iubitei sale care se opunea relaţiei dintre cei doi.

Românul care şi-a ucis un conaţional a comis crima la mai puţin de o lună de când a ajuns în Anglia

A fost eliberat înainte de termen, graţie comportamentului avut după gratii, iar pe 13 martie anul acesta a decis să-şi ia viaţa de la capăt astfel că a plecat la muncă în Anglia.

S-a instalat într-un parc de rulote, dar nu a putut să se ţină prea mult departe de scandal.

Pe 7 aprilie, la mai puţin de o lună de când a ajuns în Anglia, Dumitru Palazu s-a implicat activ într-un scandal izbucnit între un grup de români din Craiova şi un grup de români din Călăraşi.

Judecătoarea Adele Williams, care a dat decizia finală, a precizat că "domnul Palazu este un om foarte periculos, manipulativ şi arogant. L-a ucis pe Alexandru Constantinescu într-un mod brutal, dur şi fără milă. A fost condamnat în baza unor dovezi clare. S-a implicat fără rost într-un conflict care nu îl privea, Alexandru Constantinescu certându-se cu alţi bărbaţi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Închisoare pe viaţă pentru românul care şi-a ucis un conaţional într-un parc de rulote din Anglia