Antena Meniu Search
x

Român înjunghiat de un italian alături de care se afla în vacanţă. Ambii s-au ales cu dosar penal

Un român de 26 de ani, stabilit la Roma, Italia, a fost înjunghiat în gât de un italian de 22 de ani alături de care se află în vacanţă în staţiunea Santa Cesarea Terme.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.07.2019, 18:19

Românul are nevoie de 20 de zile de recuperare
Românul înjunghiat s-a ales şi el cu dosar penal - Roma Today

Un român de 26 de ani, stabilit la Roma, Italia, a fost înjunghiat în gât de un italian de 22 de ani alături de care se află în vacanţă în staţiunea Santa Cesarea Terme.

Cei doi se aflau într-o casă închiriată şi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor în momentul în care s-au luat la ceartă.

Românul şi italianul care l-a înjunghiat s-au ales cu dosar penal

Conform Roma Today, la un moment dat, italianul de 22 de ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe român în zona gâtului.

Victima a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii au stabilit că are nevoie de 20 de zile pentru a se recupera de pe urma incidentului. 

Culmea este că ambii tineri s-au ales cu dosar penal de pe urma acestui incident. Italianul este cercetat penal pentru vătămare corporală, port abuziv de armă albă şi deţinere de droguri pentru consum, în timp ce românul este şi el cercetat penal pentru deţinere de droguri, după ce în casa respectivă s-a descoperit marijuana.

Un alt trei tânăr, un italian de 25 de ani, are şi el dosar penal pentru deţinere de droguri, dar s-a stabilit că, deşi a fost de faţă, nu a fost implicat în incidentul produs între ceilalţi doi bărbaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român înjunghiat de un italian alături de care se afla în vacanţă. Ambii s-au ales cu dosar penal