Antena Meniu Search
x

Român beat mort jefuiește o parfumerie la Torino, bate pe toată lumea: paznici, polițiști, medici la spital

Un român în vârstă de 40 de ani, beat mort, și-a lăsat amprentele la Torino, după ce i s-a năzărit că avea nevoie de un parfum scump.

Un român în vârstă de 40 de ani, beat mort, și-a lăsat amprentele la Torino, după ce i s-a năzărit că avea nevoie de un parfum scump.

Astfel, el a luat hotârârea deloc inteligentă de a jefui o parfumerie din Piazza Solferino, unde a bătut măr agenții de pază.

Polițistul care a intervenit, bătut și el

De asemenea, el l-a bătut și un polițist al secției de poliție San Secondo, care a intervenit pe loc la jaf, după care românul de 40 de ani a reușit să fugă.

Pe acelaşi subiect

După puțin timp românul s-a dus singur la Urgențe, din cauza stării de ebrietate foarte accetuate, manifestând stări de rău și convulsii.

Medic și asistent loviți, pacienți jigniți

Nici la camera de urgență nu s-a potolit, el lovind cu pumnul un medic și un asistent, apoi începând să se lege de pacienții veniți la spital.

Personalul medical a contactat poliția, iar la locație a intervenit tocmai agentul atacat în urma jafului. Acesta l-a recunoscut și de această dată l-a imobilizat rapid.

Românul, fără adăpost și cu numeroase antecedente, a fost apoi arestat pentru jaf agravat în formă continuată, loviri și lovirea unui polițist în exercițiul funcțiunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Român beat mort jefuiește o parfumerie la Torino, bate pe toată lumea: paznici, polițiști, medici la spital