Antena Meniu Search
x

Hoţ român căutat de austrieci cu mandat european de arestare, filmat cum îi fură telefonul unei tinere, în Arad (Video)

Un bărbat din Arad, căutat de zor de austrieci cu mandat de arestare, a fost filmat în Arad în timp ce îi fura telefonul mobil unei tinere, în faţa unui ghişeu.

Hot roman cautat in Austria filmat la Arad cum ii fura telefonul unei tinere

Un bărbat din Arad, căutat de zor de austrieci cu mandat de arestare, a fost filmat în Arad în timp ce îi fura telefonul mobil unei tinere, în faţa unui ghişeu.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere şi se poate observa că bărbatul nu lucrează singur şi este văzut şi de o altă persoană, care nu reacţionează. 

Căutat cu mandat în Austria, prins la furat în Arad

Conform polițiștilor, bărbatul, în timp ce se afla într-o unitate comercială din municipiul Arad, profitând de neatenția unei tinere, i-a sustras acesteia telefonul mobil din buzunarul hainei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„La scurt timp de la comiterea faptei, cel bănuit de furt a fost identificat și depistat de polițiști. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că pe numele bărbatului de 52 de ani, din Lipova, autoritățile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracțiuni contra proprietații pe teritoriul acestui stat“, a informat Biroul de presă al IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, informează actualitati-arad.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Hoţ român căutat de austrieci cu mandat european de arestare, filmat cum îi fură telefonul unei tinere, în Arad (Video)