Antena Meniu Search
x

Român din Marea Britanie îşi aduce acasă cadoul de Paşte, un Mercedes, rămâne fără el în vamă

Iepuraşul de Paşte a fost darnic cu un român din Marea Britanie, care a venit acasă la volanul unui Mercedes. Însă, bucuria a fost scurtă, pentru că vameşii au confiscat autoturismul, maşina fiind căutată de autorităţile britanice.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.05.2019, 21:52

Iepuraşul de Paşte a fost darnic cu un român din Marea Britanie, care a venit acasă la volanul unui Mercedes Benz. Însă, bucuria a fost scurtă, pentru că vameşii au confiscat autoturismul, maşina fiind căutată de autorităţile britanice.

Astfel, poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I – I.T.P.F. Timișoara au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, căutat de autoritățile din Marea Britanie. 

Un roman din Marea Britanie a rămas fără Mercedes în vamă

La Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I pe sensul de ieșire din România, s-a prezentat cetățeanul român C.I., în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în judeţul Gorj, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz.

Pe acelaşi subiect

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Față de cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorități. Autoturismul, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor.

În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Român din Marea Britanie îşi aduce acasă cadoul de Paşte, un Mercedes, rămâne fără el în vamă