Antena Meniu Search
x

Român oferă mită 500 de euro poliţiştilor din Roma, arestat, dublează mita şi spune: "Ia şi du-ţi nevasta la cină"

Un român de 33 de ani a fost arestat după un gest total prostesc, el încercând să mituiască doi poliţişti, la Roma. Românul, care se ocupa cu transportul ilegal de colete din România în Italia, a fost prins într-o parcare de carabineri, care i-au cerut actele de transport.

Roman arestat, după ce le-a dat mită politistilor italieni sa-si duca nevestele la cina
Un român a dat mită poliţiştilor din Roma ca sa-şi duca nevestele la cina

Un român de 33 de ani a fost arestat după un gest total prostesc, el încercând să mituiască doi poliţişti, la Roma.

Românul, care se ocupa cu transportul ilegal de colete din România în Italia, a fost prins într-o parcare de carabineri, care i-au cerut actele de transport.

Evident, nu avea aşa ceva, dar a încercat să-i mituiască pe cei doi carabineri, oferindu-le 500 de euro ca să "închidă ochii" şi să-şi "ducă nevestele undeva frumos, la cină", scrie presa italiană.

Carabinerii n-au stat la discuţii şi l-au dus imediat la secţie, însă românul nu s-a liniştit. Tânărul a încercat din nou să-i mituiască pe carabineri şi a dublat suma, întrebându-i pe cei doi poliţişti dacă aşa s-a rezolvat problema.

Arestarea a fost inevitabilă pentru curierul român. Banii i-au fost confiscați și a fost dus la închisoarea din Rebibbia şi pus la dispoziția Autorității Judiciare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Român oferă mită 500 de euro poliţiştilor din Roma, arestat, dublează mita şi spune: "Ia şi du-ţi nevasta la cină"