Antena Meniu Search
x

Un român a murit pe loc în Italia, după un impact teribil între un Passat și un Ford Transit (Video)

Tragedie pe Strada Provincială 26 din Pavia, în Italia, unde un româna murit pe loc după ce mașina pe care o conducea, Volkswagen Passat, s-a ciocnit frontal cu un Ford Transit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.09.2020, 08:45

Român mort într-un accident teribil în Pavia, Italia
Un român a murit pe loc în Italia, după un impact teribil între un Passat și un Ford Transit - laprovinciapavese.it / informatorevigevanese.it
  • Echipajele de prim-ajutor sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe conaționalul nostru.
  • Carabinierii din Vigevano au deschis o anchetă în acest caz

Tragedie pe Strada Provincială 26 din Pavia, în Italia, unde un româna murit pe loc după ce mașina pe care o conducea, Volkswagen Passat, s-a ciocnit frontal cu un Ford Transit.

Accidentul s-a produs în seara zilei de duminică, pe raza localității Ceretto Lomellina, în propierea intersecției cu drumul care duce spre Castello d’Agogna.

În urma impactului extrem de puternică, șoferul mașinii Volkswagen Passat, un român de 52 de ani, rezident în localitatea Sant’Angelo Lomellina, a murit pe loc.

Echipajele de prim-ajutor sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe conaționalul nostru, fiind nevoiți să declare decesul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Il Giorno, la volanul furgonetei Ford Transit se afla o tânără italiancă de 34 de ani, rezidentă în Savona.

Șoferița a fost rănită grav în accident, fiind transportată cu elicopterul la spitalul Niguarda din Milano.

Carabinierii din Vigevano au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat pentru producerea tragediei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Un român a murit pe loc în Italia, după un impact teribil între un Passat și un Ford Transit (Video)