Antena Meniu Search
x

Român mort după ce a încercat să traverseze şoseaua de centură a Romei prin loc nepermis

Un român de 36 de ani, stabilit la Catanzaro, în Italia, a murit luni seara, după ce a încercat să traverseze şoseaua de centură a Romei prin loc nepermis.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.12.2019, 15:42

Românul mort la Roma avea 36 de ani
Nu se cunoaşte motivul pentru care românul a încercat să traverseze prin loc nepermis - Roma Today

Un român de 36 de ani, stabilit la Catanzaro, în Italia, a murit luni seara, după ce a încercat să traverseze şoseaua de centură a Romei prin loc nepermis.

Românul şi-a luat inima în dinţi şi a încercat să traverseze cele şase benzi ale şoselei, însă nu a ajuns nici măcar până la jumătatea drumului când a fost lovit în plin de o maşină condusă de un tânăr italian.

Conform Roma Today, pe lângă faptul că a vrut să traverseze prin loc nepermis, românul nu purta nici măcar vestă reflectorizantă.

Medicii chemaţi la faţa locului nu au putut face nimic pentru salvarea românului.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la spital, iar autorităţile locale şi Consulatul Român au întreprins demersurile necesare pentru ca rudele acestuia să meargă şi să identifice cadavrul.

S-a deschis dosar penal, pentru stabilirea exactă a dinamicii accidentului, dar şi pentru a se afla motivul care l-a împins pe român să încerce să traverseze şoseaua de centură prin zona respectivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Român mort după ce a încercat să traverseze şoseaua de centură a Romei prin loc nepermis