Antena Meniu Search
x

Un român şi-a ieşit din minţi pe peronul gării din Freiburg şi a tras de urechi un bătrân, până i-a dat sângele

Un român şi-a ieşit din minţi pe peronul gării din Freiburg şi a tras de urechi un bătrân, până i-a dat sângele.

Românul are 37 de ani
Un român şi-a ieşit din minţi pe peronul gării din Freiburg şi a tras de urechi un bătrân, până i-a dat sângele - Observator.tv

Un român şi-a ieşit din minţi pe peronul gării din Freiburg şi a tras de urechi un bătrân, până i-a dat sângele.

Marți seară, 1 ianuarie, românul în vârstă de 37 de ani a început dintr-odată să fugă și să urle prin gara principală din Freiburg sub privirile uimite ale călătorilor.

Apoi, fără motiv, s-a năpustit asupra unui bărbat de 64 de ani și a început să-l tragă cu forță de urechi până ce acesta a început să sângereze.

Continuând să urle, românul și-a îndreptat apoi agresivitatea către o altă persoană, aflată pe peron, care a reușit să-l împingă de mai multe ori.

La locul incidentului au intervenit imediat polițiștii care l-au reținut și l-au dus pentru un control psihiatric la Universitatea din Freiburg.

După evaluarea din partea specialistului, românul a fost internat la Centrul de Psihiatrie din Emmendingen, informează Poliția Federală într-un comunicat de presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un român şi-a ieşit din minţi pe peronul gării din Freiburg şi a tras de urechi un bătrân, până i-a dat sângele