Antena Meniu Search
x

Un român și-a pierdut mințile și a făcut prăpăd la volan, în Spania. A izbit furios mai multe mașini de poliție (video)

Un român și-a pierdut mințile și a făcut prăpăd la volan, în Spania. A izbit furios mai multe mașini de poliție și a putut fi reținut abia după ce au venit 20 de agenți.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.04.2020, 09:24

Coronavirus în Spania
Un român și-a pierdut mințile și a făcut prăpăd la volan, în Spania. A izbit furios mai multe mașini de poliție (video) - Captură video
  • 20 de polițiști au venit ca să aresteze șoferul român.
  • Acesta era la volan la bustul gol.

Un român și-a pierdut mințile și a făcut prăpăd la volan, în Spania. A izbit furios mai multe mașini de poliție și a putut fi reținut abia după ce au venit 20 de agenți.

Un tânăr român cu probleme mentale a fost reținut și se află într-un centru de psihiatrie din San Sebastian, după ce a lovit în repetate rânduri mai multe mașini de patrulare ale poliției din Renteria (Guipuzcoa), la miezul nopții trecute. O patrulă a Poliției Locale din acest oraș de la marginea San Sebastianului a vrut să-l oprească atunci când vehiculul tânărului a intrat pe o alee din cartierul Beraun, dar din acel moment, românul a încercat în mod repetat să scape, izbind vehiculele poliției.

Mai bine de 5 minute, șoferul unei mașini albe a circulat pe o stradă îngustă dintr-o parte în alta, pe o distanță de doar 60 de metri.  O patrulă a încercat să-l convingă să oprească și să coboare de la volan. La bustul gol, românul nu a putut fi convins. Unul dintre ofițeri a scos arma, ceilalți trăgeau de portiere, în vreme ce românul încerca să scape de pe strada blocată de mașinile poliției lovind autovehiculele. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până la urmă, blocat între două mașini ale poliției și una parcat, românul a oprit, a deschis portiera și a ieșit relaxat de la volan, în aplauzele celor care priveau de la ferestre și balcoane, scrie El Mundo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un român și-a pierdut mințile și a făcut prăpăd la volan, în Spania. A izbit furios mai multe mașini de poliție (video)